I'M JUST A GIRL

packa är vad jag håller på med. och jag ska vara borta i hmm...
idag,imorgon,lördag och söndag. och ändå får jag inte plats med mina saker i en träningsväska?!
jag har problem med att packa, jag kan aldrig!


HANNA-PANNA-PYTTIPANNA


så där ja! då var man ensam hemma.
har vart och hämtat denna söta hanna på dagis för en stund sedan. hon satt på packethållaren och
jag gick med cykeln. det var trevligt! ska börja packa lite kläder och så, sen ska jag prata with my wife.
haha.

CROSSCROSSCROSS


tomelilla sm08

japp, idag var jag ledig. och hade ställt klockan på halv10. när vaknar jag då?
jo jag vaknade av mig själv, att jag var jätte pigg klockan 6. heja mig. sen sov jag
till 8 och var pigg. hejaheja! när man väl fick sova,...

&%#%&

#¤%"# ååh!
idag känner jag bara #&#¤"# till vissa. dem allmänt dryga och dumma personerna.
man måste väl fatta lite iallafall, känna vibben eller nått? jag tror sandra vet exakt vad jag menar.
nidå? förstår ni? nej jag skulle inte tror det vavaaaa.
 
och till en annan sak från en annan.
vad är det för fel på er då? vad har hon nu gjort? det ända ni gör är att klaga , vara dum och snacka skit. den ena säger en sak och den andra säger den andra saken. och sen blåneka vissa saker, jag tror ni vet exakt hur det känns. för ni har också blitt "utsatt" för ungefär sånt här förr också. ni båda vet varför den är som den är eller hur? SÅ SKÄRP ER FÖRFAN!!!!
och jag vet och hoppas ni läser, ät bajs så  ni fattar


mmm, nu har jag lättat lite på hjärtat! nu kan jag sova



och imorgon tar jag mitt pick&pack och beger mig väster ut, tror det blir så åt det hållet jag sitter åt just nu.. jag ska iallafall mot vänster. jag ska bli inneboende med sandra, inte så ovanligt men..
roligt har vi iallafall. sista april tomorrow tooo, och vi ska hyra film, vara hemma och kika på film. kan det bli bättre eller? medans alla andra fylltranor är ute och gör städerna osäkra. men sandra och jag, vi är duktiga små snälla och söta flickor som gör huset säkert. bättre så. får se om det blir någe pictures, brukar inte bli nå men kanske kanske om ni är riktigt snälla är sandr aoch jag nog lite snälla också.


LIGGANDES I SÄNGEN PIGG SOM EN LÄRKA

jaha och hur kan jag helt plötsligt vara så pigg nu då? jag som brukar vara som ett slakt på kvällarna. som brukar längta tills jag får kasta mig i sängen och blunda. men inte idag. nu skulle jag kunna ut och äventyra. okej kanske inte rikitgt men nästan. kom just hem, jag & frank åkte upp till sussi och magnus och hälsade på en sväng, skulle bli en snabbis men vi tillbringade hela kvällen där. resten av dagen har bestått av jobb jobb jobb och åter jobb. och en vända på köpis på ca 10 minuter .. very good!
imorgon får jag inneboende också, moa heter hon. den tjejen är inte som alla andra, men jag gillar henne skarpt. blir bosatt här ifrån imorgon tills söndag. möösigt-moosing! undra va vi då ska hitta på? imorgon sista april, en regel är ju nästan att man ska vara skit full, hålla på att vingla in i en majkase och inviga majmånad. men jag ska bryta den i år. en verrryverrry lugn sista april ska jag ha. grilla,soffan,film en chips påse kanske? jag tackar då inte nej till det.

nu ska jag leta på ett program på tvn som är värdelöst så jag blir trött på det och bara vill sova.
nej,  kollade på tvn nu och där va sex and the city igång. måste bara se! godnatt / sandra

HATE IT OR LOVE IT

fick visst ha matte nationellamuntligt idag. vart ju lite smått förvånad.. men det gick bra. först var ja så närvös som jag alltid blir, men sen släppte det när vi faktiskt hade lite roligt.  vi hade visst dragit över tiden på 30min och då hade ju spanskan redan börjat, och det bar lite kvar så jag skippade den idag. kan ändå ingenting, + att dem skulle bara kolla på film. och när ja kom hem var det nå fel på tven, så jag lag mig på soffan ist och väntade till mamma skulle komma hem. och vips!
så somnade jag, och har sleepat gött. annars nu ska vi ner och fira adam, 15bast idag.

DET ÄR JAG SOM ÄR CHEFEN


TVÅ ÅR EFTER

skönt med träning idag. himla roligt var det också, för nu var det länge sedan jag tränade innebandy. annars funderar jag på att gå och lägga mig. vilket jag har bestämt att jag ska göra också, men min frilla kommer inte bli snygg imorn i skolan nu när jag går och lägger mig med blött hår.
20juli 07 åkte jag emma cissi bettan och kattis till stockholm och shoppade. och bara en liten sak av det jag köpte var ett par ursöta trosor. och nu efter duschen..
tog jag bort prislappen! vilket menar att jag aldrig använt dem, och sån är jag. har kläder hängandes med prislapparna kvar, ändå vet jag inte varför? ...
GODNATTT

HUVUDVÄRK

och jag vet precis varför.. denna stress! jobbat hela dagen, lunch är det jag har hunnit med. inte ens en kaffe rast, nejnej. sen va det bara att köpa med sig en sallad hem, kasta i mig den skynda oss upp till rörberg för att ha lagträff samt möte. sen hem skulle bara byta om i stortsett och sen kasta mig i bilen och åka iväg och se en film. men NEJ! där var det stopp, kännde att soffan var för skön och att kroppen skrek rätt ut. det va nog lika bra att vara hemma. ska nog istället ta mig ett varmt bad, koppla av och sen krypa ner under täcket. huvudvärk kan förstöra en hel dag, dagens glädje vart nu negativ! GOODBYE! sandra

moa+huvudräkning=ingenting bra

hahah, sitter på mattelektionen nu och fick se mitt prov i huvudräkning. ser ju att det är verkligen någonting som jag suger på! skandalöst :) hihi

DU & JAG


HAHAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=KD-99MNGR28

jag grinar snart ihjäl mig, :D vilka sköningar

lite bilder

      
bild 1. moa ska inte "montera" hyller.. bild 2. sandra var absolut snyggast i dem söta solbrillorna, dem vi hittade när vi städade. bild 3. så det kan gå till när vi är hos cissi och har brist på saker att göra. bild 4. sjukhuset med pontus. bild 5. sandra, snyggast till vissefjärda. bild 6. så det kan se ut i skolan.

DETTA UNDERBARA VÄDER

här sitter jag ute på balkongen i linne och bara njuter. lyssnar på "alla flickor utom jag" och bara älskar livet.
jag vet inte som fått mig att må så bra, det måste vara sommaren, crossen och mina underbara vänner som får mig att tänka på bra saker. livet känns just nu bara så bra, så självklart liksom!

med ett leende på läpparna ska jag fortsätta sitt här och ta vara på tiden. hejhoppsan /SANDRA

one week

nu är det en vecka sedan. har faktiskt gått snabbt.
+ att det är skönt nu när crossen har dragit igång, och snart tjejer är det SM i eksjö. och i torsdags i skolan så var det ju engelska nationella. jag johanna sebbe och tobias gjorde det då, men vi hann inte klart så vi skulle fortsätta idag. men vi hade bara en sak kvar att göra så vi slapp det. jag som blev nervös igår, blev det i onödan.


VISSEFJÄRDA

vi var inte allt för pigg imorse när klockan ringde halv 5.men upp gick vi.raka vägen ut i bilen, sen sov vi i stortsett hela vägen till kalmar. stannade en gång och fikade bara. väl framme i vissefjärda vid crossbanan halv 12 , satt vi bara i solen och mös. då pontus inte hade träning fören strax före 4a. underbart väääder! efter att dom hade tränat allesammans så åkte vi in till emmaboda där vårt hotell ligger, åt lite mat sen åkte vi ut till banan igen och fördrev lite tid. tillbaka till hotellet tog vi oss en pingistunering. haha... sen bastade vi lite, och nu har vi precis duschat och ligger i sängen för att sova. vi har nyss möblerat om på vårt rum, sängarna stog långt ifrån varandra, men vi ville känna lite närhet så vi slog ihop dom. haha. tro inge dumt nu, men vi tycker om varandra ;P mycket tråkigare att sova ensam . HAHA!

nej,godnatt! imorgon väntar en lång dag!

dude where is my car

tjabba tjena hallå.
har vart hos sandra sen  typ 5-6 tiden. och blir sova här, när jag kom var sandra och ingela så trötta. tror jag inte sätt dem så trött =). sen tog vi bilen till köpis, och handlade lite. mat också.
sen kom vi hem, gick till rut, som är sandras farmor. hon kom nyss hem. sen gick vi över till sandra igen och beställde kinamat, åkte upp till magnus och sussi, lämnade avgasrör och gick saker till mina skavsår utav sussi. tack!
sen stack vi till kinastället och hämtade maten, åt och sen drog vi till mikki och sedan till spar. köpte saker som inger hade glömt. sen när vi kom hem busade vi lite. städade sandras rum, och skulle packa och kolla min packning. jag har packning till en hel vecka och ska vara bort 1dag. bättre för mycket, än för lite.
haha sen fulade sandra och jag oss, och ni skulle nog inte vilja se. men tyvärr.....
så kommer det några få bilder sen när ja kommer hem efter helgen. sandra var ju lätt snyggast i sina nya brillor. + att det var sååå mycket kulare att städa rummet när man var två. det tycker iallafall jag och sandra :). sandra står i duschen och jag har precis duschat före henne. nu när hon står i duschen kollar på jag Dude where is my car? haha, och nu kommer det bästa. men ska nog gå och lägga oss alldeles strax, när sandra packat klart.
åker imorn kl5 och vi ska  upp kvart i, = att vi går i pjamasen ut i bilen och fortsätter sleepa.
sleep thigt.


SKAVSÅÅÅÅÅR

haha, jadu sandra..
du är go du!
men jag har andra saker jag villl lätta ifrån mitt hjärta också. för idag har jag gått som aldrig förr! först hoppade jag av uppe på  söder för att sola. sen gick jag därifrån till sandras jobb vilket det känns som det aldrig har vart längre bort än då jag gick.. och redan då började skavsår att knaka i fogarna. men iallfall, kom dit och hämtade hennes kort, för skulle ner på stan/eller köpis att köpa kallingar till ponta. sen när ja börjat gått ringer hon och säger att jag kan ta hennes nyklar så jag kan åka hem dit innan henne, så ja lärde gå tillbaka. sen traskade jag vidare mot stan, och det tog mig EN HEL TIMME för att komma ner. helsike vad jag måste gått sakta. sen tog jag bussen till köpis, sen gick jag hem. måste sätt ut som ett cp när jag gått idag, för nu har jag fått FYRA vattenblåsor på mina fossingar.
sen har vi firat ponta hela dagen, :) .


godnatt!!!!!

JA DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR BRODERS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA

grattis!
japp. idag fyller min kära lillebror 16 bast. redan?! gått och blitt stor nu. vi firade han alldeles nyss med massa paket och mys.
okej moa jag ska inte härma dig. men idag är det faktiskt min brors tur att fylla år. hans kommentar tyckte jag va BÄST " dom värsta dagarna i hela mitt liv, det är när jag fyller år och julafton" haha. det är bra att du uppskattar att få massa fina saker ;P go du är ! han fick i alla fall en jätte fin klocka av mig och syrran, men  han kunde inte ha den :O han har juh så grova armar att den inte nådde runt. haha. en vuxen herrklocka och den passa inte. jippi! tur att jag köpte massa fina kalsonger åt han också . så va dom förstora. 2-0 till mig :D
det blir nog bra tillslut i alla fall.
nu ska jag sova, ladda inför helgen. först skulle vi åka klockan 6 på lördag morgon, sen ändrade vi till halv 6 och nu ska vi helt plötsligt åka klockan 5. jag vill se mig och moa när vi kliver upp på lördag halvdöda ut i bilen och sova vidare. MUMS!
mamma tycker att jag och moa ska köpa oss en liten husbil och glida runt i , inte så dum idé faktiskt. någon som vill sponsra? det vore sött.

nej godnatt , nu ska jag drömma mina underbara drömmar igeeeeeeeeeeeen

det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag. för det är mackans 21-års dag. hurra hurra hurraaa

grattis!
japp. idag fyller min kära storebror 21 bast. redan?! gått och blitt stor nu. vi firade han alldeles nyss med massa paket och mys. han såg ut som om han nyss klivit upp ur graven, han var lite trött.. för han kom hem sent igår ifrån någonstans där han har tränat cross långt borta.  sen skulle vi ha "kalas" här idag, men nejnej sa mackan! jag ska iväg och träna.
så det blir inge kalas, så sandra om du ser det hära. så hör av dig, eller så gör jag det..
annars har jag så innibomben ont i tänder och "skavsår" i munnen av min jäkla tandställning. vill man vara fin får man lida pin..
eller hur är det man säger? aja, snart ska mamma skjutsa oss till skolan. tjing

bild från ungern förra året.

STRONGER THAN JESUS

puss och godnatt! /m

GODNATT

sooova? JAAA TACK!!!!!!!!!!!!!!

nej men förra året trodde du att det hette visselfjärda hjärtat, puss på dig min lilla tuff tuff tuffing

poetry in motion


jag, johanna, hanna och ewa gillar röda jackor!
bild från polen/tyskland.

nej nu ska jag nog gå och sova. var dödstrött redan vid 20 över 8, så tycker jag hållt mig vaken ganska länge.

TUFFTUFF

ne jag har väl inte skrivit visselfjärda någonstans?
inte så långt ögat kan se.. och ja visst är jag fin nu ? hmmm, ja skönhetstävling NÄSTA!

=)

om ni vill åka tåg, ring till moa.... hon har en egen räls =)

puss på dig gummsan, du är så söt i din tandställning

SOM EN DANS PÅ ROSER

leva livet, nu ska jag leva livet...
ja det är så vi säger jag & mosing. pappas kommentar " era jävla crosstorskar" ja det fick vi höra i lördags. då vi var ute i skutskär på cross, i BLÅSTEN! vi frös så himla mycket så vi satt oss i bilen en sväng och skulle värma oss i pausen i väntan på att andrés heat skulle börja. som jag bara inte fick missa..
jag snurrade ner stolen så jag låg halvliggande. sa till moa " jag blundar lite, men när du ser att folket börjar gå ut till banan måste du säga till för jag får bara inte missa andre" mmm visst sa moa.
efter två timmar vaknade jag, av att pappa står utanför bilen och bankar och skriker. helt yrvaken flyger både jag och moa upp och asgarvar. vi hade visst missat hela tävlingen. lite dum kännde jag mig, när jag hade åkt dit för andré´s skull och hade lovat att kolla på han. och visste inte ens hur det hade gått. men det är sånt som händer..
men tävlingen igår, lovar jag er att jag inte sov. vilken dag, jag säger bara vilken dag.
nu längar jag tills lördag klockan 6:00 då vi åker till VISSEFJÄRDA! inte visselfjärda moa..

just nu för tillfället ligger jag i soffan, halvdöd fortfarande. ikväll ska jag nog sova riktigt tidigt. som jag säger varje dag.
vipps så ringde det mitt i inlägget också(A), så nu har jag inte tid mera... hejsvejs


GODNATT /m


and that's what makes my life så fucking fantastic

jahapp. då fick jag en uppgift. men jag vet inte om vad, om jag ska berätta om i helgen eller helgen som kommer? jag gissar nog på att det är i helgen som kommer. 
och då bär det av ner till vissefjärda på jsm. och de blir ju kanoners. eller hur sandra? jo det vet jag att det blir.  annars är jag exakt som sandra, urblåst. i huvudet alltså...
och det dära med urblåst i huvudet kan man ju ta som man vill.
godnatt!

DÖD ELLER?

känner mig nu död i kroppen, urblåst i huvudet av 2 dagar i skutskär.
men denna helg har vart fantastisk, och nästa helg ska bli ännu bättre. :)
moa får berätta för nu ska jag SOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sov gott dröm sött ha det bra godnatt sussilull puss och kram ifrån sandra

:O

MOA! hon har fått utslag på ryggen, bölder. jag tror att det är skabb eller nånting efter att hon har solat..
nu ligger jag i sängen och väntar på att hon ska komma ut ur duschen, hon blev tvungen att duscha för att det kliade så mycket.
kvällen har vart sköööön.....
i helgen ska vi tillbringa båda dagarna på skutskärs motorstadion. =) ÅH ÄNTLIGEN!
nu ska vi sova/mysa.


MITT KÖRKORT, JIPPI



Mitt blivande körkort om nått år! /moa

in the datasal

sitter i datasalen nu, har no och det suger.
men johannas blogg är lite knasig nu, först var den blå men hon fixade det så hon måste ändra bilden på headern när hon kommer hem..
måste försöka jobba lite nu, vi hörs puss


johanna&moa i polen

YOU KNOW IT



Nu ska jag sova. Upp tidigt imorn, bussen går 07.07 eftersom jag är skolpolis. Får höra med om jag kan få skjuts.
Puss på rumpan!

TACK

tack moa för att du lägger ut så underbart fina bilder. love you too


idag fyller lillasyster år, jobbade till halv sex sen va det bara hem och käka upp på köpis och sen kalas. grattis gumman! nu har jag nyst ätit massa god mat med mamma och peter. ska snart sova för att imorgon börjar jag klockan kvar i 7. JIPPI! tur att jag är så morgonpigg..

bjussar på massa goooa bilder










cause you keep giving butterflies

idag när jag var hos tandläkaren hade jag en lite äldre tant. när hon trök ner "sätet" så jag skulle komma bakåt så jag typ ligger med stolen, så börjar hon sätta igång. och när hon börjer sig framåt för att hålla på i min mun får jag hennes hängtuttar i huvudet. hur fräscht är det då på en skala ett till tio? iallafall när jag låg där och varje gång hon kom och höll på i min  mun kunde ja verkligen inte sluta tänka på att jag fick hennes tuttar i huvudet. och mina tankar fortsatte att cirkulera och de slutade aldrig. jag bönar och ber till gud att det gick ändå ganska snabbt hos tandläkaren idag, men jag ska dit imorgon igen för en sak lossnade idag och då är det säkerligen hon igen.
så det är bara att förbereda sig på tuttar i huvudet igen! tack och bock


HAKUNA MATATA



Du är lite knäpp och virrig, men alla som träffar dig kan inte låta bli att älska dig. Ps dina fisar dödar, hakuna matata min vän!  Hahahahah

MIN ÄLSKADE ÄNGEL


<3

sandra ♥ moa, moa ♥ sandra
det är sant

FÖR VI KAN NÅTT NI INTE KAN!

hola bandola.
sitter hos sandra nu, medans den svettlöken duschar lånade jag datorn. haha, på hennes "gamla" dator, och vilka bilder det finns. inte lika gamla som mina, men dem är lite gamla och det är också kul. när hon är klar i duscha ska vi åka och sola. haha, vi ska åka bil ner till spar och sola, inte långt alls men vi två hurtbullar som vi är tar hennes car.

och se vad bland annat vi kan gör som ni fjärtar inte kan.
           

TOKER



niclas den stekarn. igårmorse kom han så där när jag stod skolpolis och säger: men tjena gumman. läget?
han är så skön. imorse kom han precis likadan. tokgubben då! idag blir det sandra. thihi, mys.

niklas: vad betyder schtekig?
johanna&jag: att man är snygg
niklas: betyder det att simon är bög? för han sa det till mig

jajaj

uscha vad jag är trött. ska strax åka till skolan, är ju skolpolis. och  det är iiiiiiiskallt nu! slipper det imorgon iaf, och hade tänkt skita it på fredag med.
och imorron smäller det. får ju se hur tokig jag kommer se ut. hahahahahah

TISDAG

och det känns helt fel,det borde vara måndag idag. min dag har i alla fall vart som en måndag.
började tidigt imorse, skönt dock. slitit som ett djur har jag gjort. på lunchen med mathias och steve bestämde vi att jag skulle ta steves crossbuss och skjussa upp mathias till rörberg och steve skulle komma i min bil lite senare för att hínna jobba lite extra, sagt och gjort. så blev det.
och med ett leende på läpparna svängde jag in i crossgropen, och det första jag ser är pontus komma i full fart!lyckan spreds sig i kroppen när jag såg att det gick att åka för han. har vart nervös i stort sett hela dagen, över att han inte skulle kunna åka på grund av armen. men det gick, det gick........ lite ont hade han dock, men blödningen har släppt nu och ramlat ner på underarmen.så bättre kunde inte min dag ha slutat. och nu är det bara några dagar kvar innan årets första crosstävling. IM SO HAPPY!

nu ska jag sova på den braiga dagen, hoppas den blir lika bra imorgon.

för vi är snygg på fest


du har ögon av kristall och läppar av siden

någon som tittade på fotbollen? det gjorde iaf jag. torres, så snygg.
men ja orkade inte kolla nå mer nu,för nu ska jag sova. är helt slut efter en dag iskolan, + att jag lär åka dit tidigare och vara skolpolis. men imorn åker vi tjejer till villa harmonin och har enbart 1lektion, sen på torsdag blir det tandläkaren för mig för hela slanten. inte så kul det heller, men vad måste jag inte. aja, nu ska ja dejta kudden. tjingeling!

där älvorna dansar

Träning  alldeles strax. Fast Moa håller på att blir sjuk, jag har fått hosta och ont i halsen, men det har jag haft ett tag. Och hoppas det försvinner snabbt för jag vill helst inte vara sjuk. Vaknade för ca. 7 minuter sedan, och jag redan ätit. Inte så god mat med det funkar, mjölkmakaroner och falukorv.
I helga är det första motocrosstävlingen. Kan väl inte bli så mycket bättre? + att det är nära och bra.
Och jag har också börjat spara pengar till i sommar, då Sandra och jag kommer fara som två kanonkulor i hennes bil isommar. Så pengar till bensa,boende och food måste jag ha. Så jag är så smart att jag börja spara nu. 500 riksdaler ligger där och ser lockande ut........ men icke sa nicke! dem är till isommar. Fast 500kommer jag inte långt på.
Sandra och jag är dyr i drift. Men nu måste jag packa mina träningskläder, tjing


since i left you

You know that I love you
You know that I need you
16 years tomorrow
And I'll never leave you


skoja inte om att jag är skoltrött. idag kom det någon gubbe från swebus och snackade. då huxflux somnade jag till där mitt i alltihopa. tur att m satt bakom mig och ingenting såg. annars sitter jag knappt någonting vid min bärbara dator längre, hittar massa goa låtar på denna dator. som den lilla texten där uppe!
annars vet jag inte hur bloggen ska se ut riktigt.. lite svårt det. sandra får fixa och trixa lite nu ;)).


alla gillar.. gamla bilder


                         

P-böter

hahah, efter bion nu. Sitter i bilen och sandra fick p-böter på 500 riksdaler!!!:D hahah första gången blir ju någon gång ;)

happy now?



Nu blir det bio med Sandra. Vi ska se Män som hatar kvinnor, fast jag har redan sätt den. Men den är nog lika bra ändå ska ni såm pissmyror se. Sover antagligen hos henne med, eller hemma. Och väldigt snart, kommer Dude hem.

Saving my face

lägga in kläderna i garderoberna och en dusch! sen blir det bio med sandra.
och medans jag gör detta lyssnar jag på musik i högnivå och bara en massa godingar! och jag sitter ju på min sationära dator där jag aldrig brukar sitta mer, så go musik och gamla bilder. kan inte bli bättre

             


LÖRDAGEN

vaknade upp med en trötter moa.. drog med henne ut till rörberg en sväng,  en där var det så himla varmt så vi vända nästan direkt. åkte ut till skutskär istället och tillbringade dagen där. mycket skönare, och lite mer roligt folk att kika på. sen åkte vi hem till moa och blev  bjuden på massa god mat. thanks. sen bar det av emot valbo igen hämtade upp pontus och så in till gävle igen. då vi fick tillbringa hela våran lördagkväll på ett sjukhus. hatar sjukhus, allt är så tråkigt där. men det blir vad man gör det till, och eftersom att moa har alla bokstäver i sin sjukdom så drog hon juh till med lite idol och så. mm kvällen vart ganska bra i alla fall. som tur va så va ingenting brutet på pontus. men grymt svullen fortfarande. så det blir nog en sväng in till sjukhuset idag igen, då han har värre ont och fortfarande inte kan röra handen. sjukhusen är så jävla dålig. så dålig hjälp och ingen vet vad dom ska göra. vi fick inte ens träffa en riktig doktor:O aja...
vi åkte i alla fall hem igår sent, kasta oss alla tre i soffan och skulle se en film. tror jag hann somna innan tio minuter..
nu sitter moa i köket och smaskar på frukost. jag tänker inte gå dit. hatar folk som smaskar MOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ska göra sista rycket nu, sen ska vi åka ut till skutskär idag igen :)haha

INVÄNTAR MOA

just nu sitter jag och väntar på att moa ska komma hem någon gång. hon är på fest i valbo, va förbi där och kollade en sväng. och jag säger då det, det märks att jag blivit gammal:OOOOOOOOOOOOOO
minns när jag va 15-17 år, vi hade alltid röjjfest på kommunal. alltid samma visa, massa folk. fjortisfylla, och det ända som fann i huvudet va KILLAR! haha. ja nu kan man skratta åt det, men jag vet hur roligt det var.
jag & miki brukar säga det, som förra veckan när vi gick ner till spiltan satt där en bra stund bara hon och jag, lyssnade på skinnpajsarna drack lite vin och mös.. haha minnen. jag säger bara det.. herregud..

jag ska faktiskt gå och lägga mig, lägger ut nyckeln till moa så får hon komma hem när hon vill. men imorgon ska jag dra upp henne i tid, hur som hellst... för då ska vi till skutskär och kolla på cross IGEN! jag kan inte hålla mig, nu när de äntligen är sommarföre.. sen ska vi hem till familjen sjögren/hjalmarsson på mat. mysigt. har saknat deras familj mycket, va så länge sen jag var där och umgicks nu.. men imorgon smäller det, och då slipper du inte undan mig anneli ;)

GODNATT

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGFREDAG

ja verkligen en lång fredag. har hunnit med så himla mycket.
jag har till och med jobbat på en röd dag, det är så mycket på jobbet så jag och magnus röjjde undan lite på förmiddan. trött när jag steg upp, eftersom att det blev ganska sent igår när vi spelade UNO! men alltid lika pigg och glad när man kommer in till jobbet och det första man hör är "godmorgon doran" ... haha, ja..alltid lika segt innan, men älskar mitt jobb så mycket så det skadar inte när man väl är där. sen åkte jag ut till skutskär en sväng och kollade lite på lite cross, marie vincent och anders va också där. bara för att brorsan är borta så ska jag väl inte behöva vara utan cross? .. åkte där ifrån bland dom sista, hem åt lite mat duschade sen åkte jag hem till mikki. där karro va. vi surrade lite, blev raslösa så vi tog fram "monopol" eller hur det stavas :p sen gjorde vi oss i ordning för att åka på "grillfest" eller va man ska kalla det. grillade massa gott och hade det bra bara. jag är däremot dödstrött.. så jag åkte hem så nu ska jag ligga i soffan och ta det lugnt.
nej nu ljög jag, för mitt i inlägget ringde miki nu och sa att hon hade glömt sitt vin i min bil. hon erbjöd sig att gå hit och hämta det. men snäll som jag är ställer jag upp och åker med det till henne.

ska åka med det till henne på en gång så att hon inte törstar ihjäl! ..

macgey / sandra


frukost i solen


'
mjölken rinner ner för min haka, får rysningar av dens kalla konsistens.. hmm, nej inte precis.
åt precis frukost.coco pops, mmmmmmm.. och det satt gott i min stora mage!  igår var jag med sandra hela dagen.
eller efter hon slutade jobba sitt jobb iaf. kom och hämtade mig, åkte till henne, sen kollade vi på en sådan tråkig hockeymatch. ja hockey! sen på kvällen/natten spelade sandra marie anders ingela och jag uno.
fysjutton vilket roligt spel. vi höll på hur länge som helst.
& imorse skulle sandra jobba.... vilket betydde att jag lärde gå upp då hon skulle gå upp.. eller ja, ungefär då hon gick upp gick inte jag upp! men så dumpa hon mig vid en busshållsplats, sen kommer token igen och råtutar. hon tar tillbaka mig och skjutsar hem mig.  annars ikväll blire party, sen ska jag hem till sandra och underhålla henne med mitt roliga sinne. puss på er

walking back to happiness

ska alldeles strax traska över till min kära granne, emma. vet inte vad vi ska hitta på för nått roligt. men lite senare ska vi ta bussen in till stan, där vi tjejer ska ha myskväll med filmer och massa tjockt. för egentligen skulle vi haft det igår, men det blev inte så. därför tar vi det idag. och igår, när vi åkte in till stan hade ja inte någon mobil med mig eftersom den var den var död. och fy tusan så himla skönt det var. men idag är den inte död och då har jag den med mig. skulle ju hittat på nått med sandra idag, såg att hon ville ses :) men hon skulle till crossbanan och jag var inte så tagg på det att stå ute och frysa arslet av mig. för det är verkligen inte lika varmt här hemma som det var i tyskland. i tyskland på dagen var det 30grader. så johanna och jag kunde inte gå så länge på stan eftersom det var döhett. sen halv7 på kvällen var det 23grader. så ja skulle inte tacka ner till att stanna några dagar mer nere i tyskland med alla!
för det var helt klart bäst.

annars bjuder jag på en bild på adam när vi åkte det apsega tåget i 10timmar.
haha så söt!

"children sing"

klicka på bilden



jag springer!

för jag sprang på berlin-muren!

NU ÄR JUH MOA HEMMA OCKSÅ

äntligen! måste hinna hälsa på henne någon dag denna vecka också, när har du tid baby? imorgon kanske?!


.

Hemma efter en helg med mycket äventyr..
I fredags va det fest, karro fyllde 19 år. så jag och miki va där men blev inte direkt långvarig. då vi gick hem till åke istället, sjöng massa singstar och sen gick vi vidare emot spiltan. haha. skratta ja jag vet, men det va riktigt roligt. när robin och dom kom dit blev det röjj. jag säger bara, herregud! hur kan man ha så kul på ett ställe som igentligen är värdelöst? på vägen hem blev jag tvungen att följa miki för att hon skulle hitta hem. efter halva vägen kom hon på att vi skulle prata engelska med varadnra, så det gjorde vi hela vägen hem. vår engelska är grym. när jag väl hade gått hem med henne gick jag hem. jag som skulle vara hemma tidigt för att på lördagen åka på släkträff klockan 9o på morgonen kom hem kvar i 3. JIPPI! men upp i tid på morgonen lika pigg som vanligt, åkte vi emot färnbo. dit hela tjocka släkten på 29 stycken eller nå sånt skulle spela innebandy. skit klul va det.. det märktes då dock att man hade druckit för mycket vin dagen innan, då jag orkade i va 30 sekunder sen fick jag byta ;p men kul va det. sen åkte vi hem till gun allihopa och åt tacos. mysigt. TACK!
sen började min och pontus resa emot finspång, pappa med familj åkte dit redan på fredagen. men eftersom att pontus och jag ville vara med på släkt träffen så åkte vi efter i bilen. 30 mils körande, trött sen dagen innan och innebandy match i kroppen. det satt fint. pontus skulle sköta GPSen men hade visst slagit in kortaste vägen istället för snabbaste vägen. men fram kom vi, efter några vägar efter åkrar och mitt inne i samhällen osv. men mysigt va det, väl framme i finspång satt vi där grillade och hade det. i SOOOLEN! mysigt värre, jag gick dock och la mig tidigt för jag va dödstrött. idag har pontus,pappa,magnus,andre,frank,christoffer och allihopa tränat. mindre fint väder, men det dög. sen satt vi oss i bilen och hade hela vägen hem framför oss. men denna gång tog vi e4an hela vägen. skönt. väl hemma, sen har jag legat i soffan hela tiden. ont i en höft som jag alltid haft problem med :/ men det är sånt man får ta...
nu ska jag snart fortsätta kolla på van veteren och sen sova. jobba imorn, jag vill också ha lov som alla andra. som kan göra vad dom vill hela veckan. men visst! vi andra vi jobbar och sliter, och tjänar PENGAR!!!!!!!!!!!!!!

nej, göra lite popcorn kanske ?
tack för denna gång! /SANDAR

RSS 2.0