PONTUS

du räddade min natt.
jag älskar dig bror <3


HJÄLP

sova ensam hemma, helt själv..
inte ens pepsi gör mig sällskap. hur ska jag klara av denna natt?
någon som vill läsa godnatt saga till mig igenom telefon så jag somnar tryggt?
hatar att vara ensam, SKA ALDRIG FLYTTA HEMMIFRÅN

FULLT UPP

fullt schema hela dagarna.. det är mycket nu.
kom just hem ifrån SMK Gävle möte, ska snart duscha sen kasta mig i soffan och se en film.

DUMMA KORTEN

igårkväll/natt var vi fullt med folk i vårat rum. sen spillde johanna fullt med cola i mitt täcke också, haha! men imorse när vi två gick ner till frukosten så tog vi bara ett kort, av de två vi har på vårat rum... trodde vi iaf.
så när vi sen skulle in på vårat rum, funkade inte kortet. så vi testade allas dörrar av de som var hos oss igår. det funkade till sebbes och dems rum. så vi fick gå ner till snubben där nere och få två nya kort. sen gick vi ut ur vårat rum efter vi kom in.. sen när vi skulle in igen funkade inte ena av vårat kort.. vilket var ett av det gamla med ändå. så vi fick be städtanten att öpppna, men då gick hon ner igen och fick två TILL nya kort. så johanna och jag har fullt med kort här nu.
annars idag är det "ledigdag", i FEM TIMMAR :S...
aja, måste städa rummet nu för det ser ut som helvete, och vi ska vara ute innan 10...

MÅNDAG

medans moa med flera har det bra där borta och är ute på nya äventyr hela tiden så lär ju vi andra vara hemma jobba och slita........................nejdå inte riktigt så. ska inte klaga, jag trivs just nu sjukt bra i min vardag. jobbar dagarna in och ut. älskar mitt jobb och mina arbetsvänner ;) dom 2 senaste helgerna har jag tillbringat mina dagar i en husbil. och det är inte ett dugg sämre. saknar moa dock, men jag vet att jag snart kommer få träffa henne igen :) pratade nyss med henne. love you baby!
har nyss vart hemma hos miki, vi har kollat film och myst i soffan. hahah .. jaa..sen har vi jagat piggy! mikis igelkott som bor ute på hennes altan. mer säger jag inte nu. ni ska få veta sen! hoppas karro blir glad över hennes 19års paket. jag vet att du  kommer gilla den ;) blir till att fira henne på fredag, partyypartyy! värre äre att jag ska upp i tid på lördagen och iväg på släktträff.. klockan 10 :O och inte vilken släkt träff heller. ska dra på oss innebandy kläderna och lira lite bandy i färnbo. mamma och hennes 4 syskon med respektive. 15 st kusiner tror jag det är med respektive. ja vi är många.. och det är hur kul som hellst.

just nu stor trivs jag,vet inte vad det är som gör det

ONE SÅN

idag har vi vart på auschwitz och birkenau. men igår när johanna och jag var på den jätte stora gallerian, så skulle vi köpa kulglass. båda är så där gulligt blyga när vi ska snacka engelska så vi stod och bestämde vem som skulle köpa först. båda skulle ha bägare och två kulor, och jag fick gå först självklart.
kommer fram till disken och det är en jätte lång kö bakom oss. får panik och blir snabbt och sött röd i ansiktet när ja ska sätta igång.
då ja utbrast; hej (på svenska såklart) one sån! haha johanna viker sig av skratt och vi skrattar och skrattar och och kö kollar på oss som vi vore störda.  så sen får ja peka på glassarna jag ska ha, och sedan är det johannas tur. hon som stått och verkligen hånat mig efter ja sa de och då hon ska beställa säger hon:
hello, one sån. vi båda verkligen viker oss av skratt och hon som stod i disken skratta så tokt mycket. så sen går vi där ifrån med ett stort leende på läpparna kan jag lova!
annars nu ska jag &johanna hoppa på alla killar, buuuuuus!

hejhej vi är sluta. (suttit på tåget i 3-10 timmar)


läggdags

hittade internet på min bärbara dator.
men godnatt från johanna och moa.


KRAKOW

tjingelinge tjingeling, come on baby shake your thing. haha
men hejhej, sitter pa hotellet i krakow nu, johanna och ja sitter har vid en dator och vi har kommit hem ifran saltgruvan. det var ganska coolt tycker jag, allt var av salt och sa.

iaf, vi akte ju i fredags morse,tidigt... akte tag i tva timmar till stockholm, och sen 5timmar ner till malmo. dar tog vi alla farjan over till rostock och den farjan tiden tog 6timmar. sa jag kan lova att det var mycket spring i mina ben men ingenting kom ut, typ. sen nar vi kom till rostock akte vi bsus i ca. 30 min till ett vandrarhem som vi bodde pa over natten bara. det var helt okej! trodde det skulle vara mycketmycket varre men ikke sa nicke! haha och det forsta johanna gor typ, ar att efter hon har duschat visar hon tuttarna sina for jonte och killarna. haha :)
sen var det upp kl4 pa natten/morgonen och ta bussen in till deras tagstation och satt pa ett tag i 3timmar, bytte tog i berlin skit snabbt och sen var det att sitta pa ett sunket med STORA bokstaver, och pa det taget satt vi i 10timmar. efter 5timmar kopplade de pa en vagn dar vi kunde kopa natt att ata och sa. sa bara pa en dag akte vi 13timmar tag. det kan ha vart det varsta i mitt liv!

sen nar vi kom fram till krakow skulle vi ga till varan buss, och sjalvklart ar det nagra som itne orkar ga ner for trapporna och tar hissen och sedan kommer bort ifran oss andra sa de tappade bort oss och da fick vi vanta pa att dom skulle hitta tjejerna. sen akte vi buss inte sa lange och da kom vi fram till varat hotell som vi nu har bott pa i 1dag,och 2dagar kvar. hotellet ar helt nybyggt och det ar jatte frascht. idasg har vi ju da vart i saltgruvan och sen in till stan. sen vet ja itne vad johanna och jag ska hitta pa for bus.

kommenterad av: Mamma

Saknar dig redan. Stackars tjejen. puss puss

2009-03-27 @ 12:30:41
URL: http://annelihjalmarsson.blogg.se/ kommenterad av: Marie

Men Mosing, vart är du påväg egentligen????

2009-03-27 @ 19:59:12
URL: http://simplymee.blogg.se/ kommenterad av: emmahillbom

ha så jävla roligt nu, ta hand om er! pusss <3

2009-03-28 @ 01:37:35
URL: http://emmahillbom.devote.se/
 
MAMMA: saknar dig med!
MARIE: hejheje marie:D jag ar pa "klassresa" i polen/tyskland i 10dagar.
EMMA: tack emma, halsa alla hemma. pusssss <3

varat hotell vi bor pa nu :)

på tåget

godmorgon, eller inte va.. tåget ifrån gävle gick vid 05.25 sen traskade vidare till Stockholm där vi fick vänta på tåget i ca. 1timma :) sen nu sitter jag här på tåget mot malmö med johanna ;) sen alldeles nyss hoppade det på en tjej som sitter mittemot oss och hon har hoppat på fel tåg åt helt fel håll. haha :d aja,är framme i malmö om en timma typ. men vi här lång reeesa kvar. puss puss moa

hej hej, för vi har roligt!

japp. igår var det ju nationella i engelska uppsats. hoppas det gick bra även fast jag suger på engelska.

och nu åker jag

04.10

10 över 4 och jag är faktiskt inte så trött.
eller ja är jävligt pigg.

HALV DÖD

kom just hem ifrån en hektisk dag på jobbet, det tar aldrig slut.. det finns precis hur mycket som hellst att göra. och jag ska åka bort till skåne imorgon igen. känns inte så värst bra att lämna jobbet när det är såhär mycket... men va gör man inte för att få komma bort och koppla av lite?
det finns inget sett att återhämta sig lika bra som att åka iväg med husbilen på cross. nej det gör det inte faktiskt.
nu ska jag äta lite mat, sen ut på en långpromenad och gå av mig lite.

kroppen är helt slut /sandra

mot nått

ungefär 12 timmar kvar och vi alla 57st sitter på tåget.

GRATTIS SANNA

för det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är sanna 17-års dag. hurra hurra hurra!
grattis pullan


hjälp mig fatta,hjälp mig att förstå..

bagare brunberg bor bakom bergen, bakar bruna brända bullar!
/m

GIVE ME



polen/tyskland på fredag! ge mig
blir med bästa johännipänni!

i wanna love ya

idag iskolan vare johanna som vanligt! ;)
först vare SV prov vilket gick nog inte så jävla bra.. men johanna och jag fick redan på vad vi hade fått på nationellaprovet uppsats! vi hade fått VG. yeah säger jag bara. sen var det matte, hade prov. och jag lovar dig adam, johannaoch jag klår dig på det alltså. sen var det spanska, hade muntligläxa.. jag höll på skita på mig eftersom jag inte pratar högt inför klassen och så ,så  mycket. och det varju ännu värre när ja skulle snacka spanska som jag knappt kan. men fick VG. efter vi slutat gick jag och johanna till centrum, sen hoppade jag på bussen och hon skulle sola. åkte hem, sen åkte mamma och jag till valbo. köpte saker till polen/tyskland resan som bär av på freedag!
handlade en massa saker. tack mamma.
sen var det hem, käkade och åkte på träning. kollade på bara men.. satt med sanna och dom som itne heller tränade :).

nu säger jag godnatt och bjuder på en låt.


fastnade i hissen! PANIK

*elvete vilken dag idag i skolan säger jag bara! johanna och jag höll på att åka hissen många gånger upp&ner typ hela tiden på rasten. ingenting mer med det liksom. sen när vi slutade från SV och skulle till idrotten skulle johanna jag sebbe och eddie ta hissen upp. och när vi står i hissen och den har åkt upp en bit stannar den! PANIK.
vi vi var mittemellan båda våningarna. vi var där inne i en halvtimma och lärarna gjorde ingenting, de sa att vi fick skylla oss själva typ? det blev döhett där inne och vi visste inte vad vi skulle göra. men efter en halvtimma kom någon och räddade oss. tack gode gud säger jag bara.


i sista blicken som jag fick

nils "gurkan" nilsson.
haha, klockrent

BLÄ

blää för snön! jag spyr snart på den...
det är typ 3 och en halv vecka kvar innan första crosstävlingen går. och det ser ut såhär på backen? jippi..

jag saknar dig mosing!


snälla snälla




skolan idag var helt okej! idrotten var ju lätt kulast. eftersom vi inte har någon idrotts-sal så har vi uteidrott en gång i veckan året om. och idag hade vi skogsbrännboll! det var skit svårt att springa varven runt. eftersom det är fullt med snö, och allt sånt. jag hann enbart bara slå bollen tre gånger och på varje varv jag sprang ramlade jag 2-4 gånger. jag och billy gjorde värdens vurpa. han ramlade före mig,och jag ramlar typ på honom. miken och jag gjorde också världens vurpa! han ställer sig precis framför honom och jag bara springer in i honom och vi faller!  haha, sen johannas och min vurpa med typ billy eller kevin. vi bara flyger!
jag fick t.om stilpoäng av robert för jag ramlade för varenda steg jag spang. sen var det hem och käka, sen träning med killarna. var roligt som vanligt. tack och bock!

lördag i ord

igår körde jag, ja jag till stan! jag sanna emma och mamma. haha, fyfan! sen släppte jag av oss hos cissi. så kom hon och anna, då lagade vi mat och så. sen stannade jag sanna och emma där och sov. mysigt hade vi med filmkväll och så! sen imorse vaknade jag av att det var skjut ljust i rummet. sen efter ett tag ringde emmas mobil och hon somnade genast om, vilket jag inte gjorde för emma snarkade så innibomben mycket. så jag gick och kollade på tv. sen efter en halvtimma-timma vaknade de andra. sen blev det två bussen hem och sedan till f&f eftersom farfar fyllde år. somnade där också. haha, annars åker vi på fredag! yey!



VI HAR DET BRA VI HÄR FRAM I BUSSEN


KRISTIANDSTAD-VALBO

nu är vi påväg hemmmmmm!!!!!!
vi har nu åkt ca 30 mil eller nå sånt, har i alla fall 32 mil kvar hem.
det gick inge vidare för pontus att köra idag, han va fortfarande inte klar i huvudet så han körde bara runt lite lugnt. så skulle han slå på ett varv. och fick sånna j*kla kasst och gjorde ännu en gång en vurpa och tappade luften. cykeln vart helt krokig. men han åkte ut på sista passet i alla fall för att köra igenom kroppen en sista gång. sen va det bara att lasta och åka hem. stackarn :/

nu börjar det snöa också! fyyyy! jag vill inte hem till valbo. vill vara kvar i skåne!
/SAN

veinge, nu i ripa

idag har vi vart i veinge.
kallt har det vart, men skönt ändå. pontus tyckte det var grymt kul. så det va huvudsaken. skrattretande va det i alla fall tredje passet, pontus kraschade och slog huvudet hårt i backen. helt vimsig kom han in. fattade ingenting, visste inte va som hänt.. och frågade samma saker hela tiden.. det tog ungefär en timme innan det gick och prata med han normalt. men han är fortfarnande blek, och lite vimsig. han har fortfarande minnesluckor. så det är inte så kul. hoppas han blir bättre inatt, för han har redan ställt in sig på att köra imorgon. så håller tummarna för han.
nu är vi i Kristiandstad, ska äta en kycklingburgare nu:D sen kika lite tv, och mysa i husbilen.

jag älskar det här livet ´/ SANDRA


haha, ja just precis. där var vi



- Det fattades bara den anlagda branden så hade vi haft ett nytt Göteborg, säger Kennet Rosenkvist på räddningstjänsten och tänker på branden 1998 där 63 ungdomar omkom.
Det var han som stängde festen sedan polisen tillkallat räddningstjänsten. Polisen hade upptäckt att festen var på gång och att på tok för många var inne i lokalen som bara är godkänd för 150 personer samtidigt.
Kenneth Rosenkvist upptäckte dessutom att nödutgången var blockerad och att den alternativa nödutgången var helt ur funktion, plus att skyltningen var undermålig.
- Lokalen är godkänd för 150, när jag kom var det säkert 100 till inne där plus att polisen höll kvar några hundra till utanför, berättar Kenneth Rosenkvist.
- Att stänga festen var ett ganska lätt beslut att fatta. Polisen gjorde ett bra jobb som såg till att ingen gick in och att festen upplöstes lugnt.
- Det var tråkigt för ungdomarna, men ibland måste man göra tråkiga saker.
Händelsen kommer att få följdverkningen. Gävle kommuns säkerhetsavdelning har fått information om det hela. På måndag ska Kennet Rosenkvist kontakta fastighetsägaren för att gå igenom vad som måste förbättras så att Valbos gamla kommunhus uppfyller säkerhetskraven för samlingslokaler.
- Och så hoppas jag att ungdomarna lärde så att de gör som man ska nästa gång; söker tillstånd och har legitimerade vakter som ser till att inte fler går in än det finns tillstånd för
GÄVLEDAGBLAD

vilken kväll

fy sjuttsingen vilken kväll!
nu blir det sova

nu är det vår!


pågång!

nu är vi påväg :D
åkte hemmifrån halv 1. så har en bit kvar kan man säga. stannade i västerås på biltema en sväng. nu är vi u örebro så har några timmar kvar i bussen :) hääärligt  att komma bort!
vi ska åka till kristianstad istället för veinge. ännu längre ner..

aja, ska göra pappa sällskap nu! /sandra


FREDAG, ge mig

nu är det snart äntligen fredag, och då åker vi söderut.. ska bli så skönt, att få komma bort lite grann. koppla bort allt här hemma en stund .=) idag har jag stressat som en tok, det har vart fullt upp på jobbet idag också. jobbade till strax efter halv  sex, då fick jag skynda mig upp till speedstore för att hämta ut grejjer till magnus. sen vidare hem till pappa, gjorde en genomgång och kollade vad som behövde inhandlas till helgen. hem till mamma, hoppade in i duschen. ut fort som skjutton,iväg hämta pappa på jobbet. i samma vända åkte jag och lämnade grejjerna till magnus. sen lämna pappa, sen handla på köpis, skjussa hem mamma, upp till pappa lämna alla grejjer som inhandlades. och nu sitter jag hemma i soffan som ett en död fisk. skit trött, ska faktiskt sova. ont i magen och huvudet också. kan vara för att jag inte har ätit nånting sen lunch. orken finns bara inte till för att äta just nu.
imorgon blir det 60 mil i bussen :) jag ääälskar att åka bil/buss. vi ska till veinge på lördagen och sen på söndagen blir det nog ripa eller något liknande.

nej, godnatt. nu börjar snart sex and the city :) /sandra

7 things i hate about you

här om dagen råkade jag ställa min klocka på halv6 istället för 6. så när den ringde så trodde jag att ja hade sovit till halv7 istället och ser inte att klockan är halv7. så jag störtar upp ur sängen, och äter frukost. då ser jag att klockan var 5 över halv 6. gooo moa! så imorse hade jag glömt ställa om den så den ringde halv6 igeeeen. heja moa!

annars idag i skolan satt jag och johanna i entrén och johanna tappar båda sina läppglans i soptunnan, stackarn :) hha.. efter skolan somnade jag direkt, och vaknade kl 7. så jag kan inte sova nu på kvällen i stället.
och idag gick träningen (med mitt lag) skit bra. och det var skit kul. härligt att sanna kanske kommer tillbaka också! :)

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

mikaela åkerman i en bil = livsfarligt!!!!!
först kör hon emot rött och håller på och kör över en stackars tjej som skulle gå över vägen. sen tänkte hon köra om en bil på höger sida, det hon säger är. ojdå, jag trodde han körde på den andra sidan i den andra riktningen.
sveriges värsta bilförare nästa?

promenad blev det sen efter bilturen. det behdes för att nerverna skulle lugna ner sig.
nu ska jag sova, imorgon jobba sen fixa allt inför fredagen då vi åker SÖÖÖDERUUUUT!
/sandra

IS-VURPA

träningen idag gick ju kanon! allting flöt bara på i sin tur precis som de ska. sen när vi kommer hem och har hoppat ur bilen. hejat på sanna och så :) går lite och är nästan vid bron. vem gör inte världens vurpa på den lilla is-fläcken som finns? jo jag så klart. det gjorde så innihelvetet oooooooont! medans mamma viker sig av skratt och går sin väg!
men fick lika snabbt som hon gick komma tillbaka och hjälpa mig upp för gjorde så ont i armbåge,rumpa och knä.
så nu har jag fått ett jätte fint plåster på knät av mig själv.
och ska nu med dem här orden avsluta här för idag och sova.
goodbye


MeN....

här har jag gått och retat mikki hela dagen för att hon fått fordonsskatt på 1600 :- idag. det jag inte tänkte på var att jag också äger en bil. för när jag kom hem fick jag veta att jag också fått fordonskatt på 1600 :- DET ÄR FAN RENA RÅNET :@

fint märke efter solning

smarta jag glömde ta av mig halsbandet när jag solade idag. vilket slutade med ett väldigt snygg märke på halsen!
(man såg ganska dåligt när man laddade upp bilden!)


MÅNDAG :D

det här har vart en riktigt bra måndag, fråga mig inte varför. men allt har bara kännts bra idag. :) förutom att jag haft ont i magen  hela dagen, men det är bara bagateller.
jag och miki va ut och tog en promenad, riktigt skönt. massa skit prat också, alltid nödvändigt. men det tog ju sin tid innan vi kom ut, jag jobbade till halv 5, jag skulle bara hem och byta om och åka till miki för att ge oss ut. men när jag skulle låsa upp dörren insåg jag att jag hade fel nycklar. paff vart jag, hade tagit claus (påjobbet) hans nycklar med mig hem. jippi, va bara att vända och åka in till jobbet igen och byta tillbaka. sen väl hemma hos miki skulle hon tvätta och dittan och dattan. men ut kom vi tillslut, och det var skönt...
jag ska då aldrig flytta hemifrån har jag kommit på. nu sitter jag hemma, ingen är hemma. och fan va tråkigt det är, jag orkar inte ta mig ut heller. har nyss tagit mig ett bad. så inge sugen på det. va gör alla som bor ensam?.. det är juh verkligen värdelöst, hur kul är det att kolla på tv själv? vem ska man prata med... hmm... blir nog hemma bosatt i några år till..
blåmärke har jag på knä också. det är någon som står och sprayar håret nere (a) undra vem det är.. så i fredags när vi satt och åt så skulle jag springa upp snabbt. och så när jag sprang ner tillbaka igen, så vipps slår jag på världens vurpa i hallen/köket. skit ont gjorde det.. har inte tänkt på det mer sen dess, tills idag när jag kom in till jobbet. då jag 90 % av min jobbtid går på knä. märkte jag att det gjorde skit ont. blev så illa tvungen och kolla va som va fel, och så hade jag blåmärke. då gjorde det genast myyyycket ondare. klantigt, jag vet....

nehepp. nu ska jag väl kolla  på tv i min ensamhet. KUL!

you are my world

skolan idag gick helt okej! hade nationellaprov i engelska idag och det gick väl så där. men det var ju hur svårt som helst. ska ha uppsats-skrivningen i engelska dagen innan vi åker till polen eller två dagar innan, det får vi se. ska nog vara ledig dagen innan vi åker till polen så jag hoppas det är dagen innan det! sen idag vare också träning vilket var hur roligt som  helst. haha. boys boys boys!
men annars tittar jag på innebandy nu men ska  nog sova nu. för lilla jag är trött som sören!

johäännipäni y moi idag i skolan!


godnatt



nu säger jag godnatt!

close to you


(bilden är då dock inte från DM:et)
både igår morse och idag gick jag upp super tidigt för att kolla på DM då småkillarna spelade. dem fick två mål bortdömda vilket var synd tycker jag då dock! sen igår efter dom hade spelat sina två matcher åkte jag med syrr hem hit, hon skjutsade mig. fixade jag mig och så sen traskade jag ner till anna. vi var exkat i tid (nästan) att börja gå till bussen. kommer till bara en pytteliten bit  på vägen och då kommer anna på att hon glömde sina grejer hemma. så jag fick börja gå för att stoppa bussen om anna var sen. hör att hon kommer typ springandes i skogen bland alla stenar stubbar och all snö. då är jag långt ifrån busshållplatsen och då kommer den. då var det bara för mig att springa. och skrika till anna. sen när jag kommer till bussen och kollar efter anna då ligger´hon typ och kravlar i snön långt där borta :D haha fyfan vad roligt det var då. sen var det bara för anna att springa!

då satt mathilda ahlex bettan och klara på bussen. då åkte vi till emmy eftersom vi skulle skulle fira henne och cissi. när vi kom dit var emmy frida emma sanna och cissi där. efter ett tag var det mat. staaarkt vare! men gott. sen kom jonna mikkis och tilda också. mycket snack och mycket trevligt. blev livat både på rätt och fel sätt. slutade med att alla drog ifrån emmy förrutom hon och frida och nogc. vi andra drog till johan, eftersom alla killar kom sen. så vi gick dit på tog det lugnt tills bussen kom. men min kväll var trevlig! tack och bock.

Volbeat - Mabellene I Hofteholder

Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost
The fire killed you like a motherless child
I saw you last Sunday at Barbara Hotel...
oh oh oh oh oh- oh babe I'm so sorry, I know where to go...

radio girl



tack och bock tjejer! :) ses imorn igen.
puss och godnatt

fredagen den 13:onde



andréa som ..... vad heter det nu igen? aja jag kommer inte ihåg vad det heter. men ni förstår nog vad hon ska föreställa. inte nunna men sån där annan. kan ju lova att hon var lätt snyggast i matsalen när hon gick så, men tog av sig den tills ett helt bord började skratta åt henne! idag i skolan hade vi nog världens skönaste vikarie. gilla honom starkt!

annars ikväll ska vi några tjejor hem till bettan och kolla på film och ha det mysigt bara. ska bli skönt, men inte toooo late heller. för ska upp vid typ halv nio imorgonbitti. och annars är det fredagen den 13:onde idag. och jag har bara haft lite otur. nidå?

my life would suck without you



godnatt/m

don't let it go to your head

haha, idag i skolan var det ju lätt roligaste dagen. och den spenderade jag med johanna och andrea! så har vi fullt med typ utbytesstudenter som lär sig till lärare på våran skola och så. så skulle vi tre snacka med en som heter elise från  belgien.

A: hello, where are you from?
E: I'm from belgium.
M: me toooooo.
E: where in belgium?
M: holland, and you?

hahhahah dåligt vi skrattade då. och mitt geografi-minne var inte på topp kan jag lova!
sen när vi stod och väntade på bussen slog jag på arslet. vilket gjorde liiiiite ont men det var jävligt kul!

URSÄKTA

men va vill snön oss? försvinn.................................................................
så trött på den nu, snö ska det vara på julen. sen kan det vara bra.
den gör mig deprimerad.

i helgen ska jag i alla fall följa med pappa och pontus till ripa(skåne) skönt ska det bli, inge snö, inge stress och tänk att vakna till crossljud?! det finns inget som är så underbart som det. kan det inte bara dra igång nu? crosssäsongen... nu på studs, allt blir såååå mycket roligare då . 
har också vart i falun på speedcross möte idag, allt gick sin väg. =) taggad till tusen.. 

hejdå snön nu vill vi ha sommar ! /SANDRA 

i'm falling in love with your favourite song

snart är dagen onsdag slut. och sedan blir det torsdag och sedan fredag vilken innbär heeelg. och då ska vi väl fira cissi och emmy som fyllde sjutton i måndags. grattis tjejer! :)
annars ska jag nog bara kolla på lillebrors och dems DM. ta det lugnt och bara slappa.
undrar vart sandra tatt vägen också? hm..


mina naglar är skriiikrosa.  denii

och ikväll ska vi tjejer möta småkillarna (lillebrors-lag) ochm ni kommer få stryk så det bara stänker om det. så passa er! ;)


petter - samma samma



moa är trött och ska faktiskt gå och lägga sig nu.

NYA TATTOOO

eller inte..


igår fick jag två fina saker av anna när hon ritade.

först fick jag ett armband och sedan en blomma! och de gick inte bort i duschen. hmm..
& filip fick en ritad ring av anna, och anna fick samma lika armband av mig på hennes handled.


.

tanken på dig får mig att smälta

kvällen igår

Kvällen igår var ju helt okej tycker jag. Först blev det bowling med sandra och marie. haha, skapligt kult det var. fast jag förlora... men jag typ iallafall 4 strike:ar. deniii. sen gick jag upp till syster, hon mia och jossan hade myskväll så jag gick dit fast ja skulle egentligen till emma och dom. men sen gick jag till dem. vi gick till phillipe och där var det väl helt okej tycker jag. sen drog bettan emma och jag, bettan gick hem och emma och jag till syster.  dom kollade fortfarande på filmer.haha, och mia sov. sen somna emma med. rolig tjej där.
OCH EMMA,RING MIG


du!


you


STRESS STRESS STRESS STRESS

mitt liv består för tillfället av stress.
tog nyss ett beslut som satt mig hårt om hjärtat, att inte följa med till hedemora på vintercupen. jag vill jag vill jag vill. MEN! måste lyssna på kroppen ibland också, och den säger mera. ligga i sängen länge, en lugn morgon med lång frulle och andas i normala banor.
så får det blir, godnatt /S

FRÅN NELLY.COM



vaaaaaad var innehållet?vaa



jo dom här armbanden! hahahahha





naive


ÅÅÅH!

BLIR SÅ LESS! /moa

UTMANAD

Vi är utmanad av Mimi
Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!




Detta är svårare än du tror?

1. Vad heter du?: Moa

2. Ett ord på fyra bokstäver: majs

3. Flicknamn: maja

4. Pojknamn: morgan

5. Yrke: målare

6. Färg: marinblå

7. Klädesplagg: mössa

8. Mat: majskolvar

9. Sak i badrummet: mus

10. Plats/stad: malmöö

11. En orsak att vara sen: min buss var sen!

12. Något man skriker: MEN!

13. Film: mamma mia

14. Något man dricker: mjölk

15. Band: maroon 5

16. Djur: mullvad

17. Gatunamn: måsvägen 
18. Bil: mustang

19. Sång: make you happy

20. Aktivitet med mer än en deltagare: metnig

Jag utmanar:

Johanna
Lotta
Betts
Miki
Anneli


enhörning


haha, vi bjuder på bilden!

idag vart det hemma. gjorde väl ingenting speciellt. sen på kvällen blev det träning med killarna.
roligt som tusan! men nu ska ja krýpa till sängs. puss


GE MIG SOMMAR

sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol. Sommar, sommar och sol, en himmel så blå som viol.
den hörs nu, va gör all snö här? det blir juh bara mer och mer...dystert
jag som längtar så hemskt efter sommaren.

vart tar tiden vägen igentligen? känns som att jag inte hinner med nånting just nu....
just nu darrar händerna på mig för att jag är så stressad, varför är jag stressad? för att sängen väntar eller..
jag har ett allvarligt problem som jag måste fixa. stressad dagarna in och dagarna ut. inte bra
snart säger det STOPP!

nu ska jag kolla på film och försöka koppla av.
jag saknar dig moa ♥ /sandra


TLC


vadå gammal? :D


GNÄGG



jag lovar, snart är det vår!

DANCE WITH SOMEBODY



godkväll.
ta bussen till skutskär nu, sen kommer syster och hämtar mig. då blir det umgås. myspys.
fast jag skulle behöva plugga klart, men det får vänta. om det kan vänta hela lovet kan det vänta lite till.
puss

VI TRIVS IHOP!!


LÖRDAG KVÄLL

härligt kväll igår, jaa!
mycket trevligt med tjejjerna, och även efter såklart ;) något som var mindre kul, va att min telefon blev snodd :s .. fan. känner mig ganska handikappad nu bara för att jag inte har någon telefon. men bara att bita i det surá äpplet. det sura är att jag inte haft min telefon mer än 2 månader. jippi!
så äre.
kom hem runt mellan 3-4 tror jag. somnade inte föns 5. och sen vaknade jag halv 9o och va pigg som en lärka.
vi skulle ha åkt och badat idag, med marie och vincent, men det finns en annan som inte är lika pigg ;) så det får bli en annan dag..

nu ska jag dricka COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLA!

/sandra, mitt tillfälliga nummer är 076-412 97 45