on the table

TOOOOOOOOOOOONIGHT!!
det kan ni fethajja! mosing on the table, shake shake uh uh shake it! ALL IN
aja, gott nytt år!
nu ska jag äta med mitt bästa tjejgäng EVVVÖÖÖHH

långstånk till tjej. 183cm

någon som kommer bli 13cm längre imorgon.kan det vara moa?


jaaa. grattis rätt svarat. mina nya "klackskor" (fult ord så innihelvetet!!!) är de 13cm hög klack på. heja mosing! kommer ju gå finfint. nu måste jag träna gå i dom.
herråååå


HAHAHA SYRRAN!!! dom är mina!! MOHAHAHAHAHHAHAHAH

raketforskare, jag? NEJ!!



nä. för tillochmed min prins på 4år sa till mig att jag inte var så smart. då kan man ju undra.
jag kommer aldrig bli någon raketforskare, aj då! där gick min dröm i tusen bitar. inte bra inte bra.

fan jag måste kissa. BRB!!
... så. nu knackar det på dörren. BRB!!
så där.

men nu ska jag gå och försöka fixa lite med hårddisken. hehehihihaha. önska mig lycka till!

fuck va fint



stan? orkar jag? jag vill ju? men ensam? nä? vi får se då?

come too mama


också börjar jag bli sjuk

FYFAN.. vilken dålig polare jag är. skulle upp 9 för att ta 10bussen in till stan för att sola med anna. men tro som fan att jag SOV ÖVER till 11. det var enbart för att EMIL MANGBO ringde och väckte mig 07.40. VARFÖR RINGDE DU?!?! vi brukar ju inte ens skriva. VARFÖR!!?!? det är ditt fel det hära, så du vet! hahah.

nu ska jag gå och sörja lite för att jag vart dum emot anna. hejdå
och jag sörjer genom att kolla på SALTKRÅKAN, säg vad ni vill om det men jag ska fan kolla!!!!

h3h3h4h4h1h1h1

höppa precis ner i sänga. vilken sköning jag har till säng!
ska aldrig byta bort dig, men fan heller! jag ska ha en ny säng. punkt slut.

då jag och sängen måste göra slut, kommer kännas tugnt. deppa i flera dagar. för min älskling.

nu ska jag sova tidigt, ja TIDIGT kan jag lova. för dom två dagarna när k-dub och tompelicios sovit här har vi somnat på morgonen. då just nu, denna tid punkt är det tidigt att sova kan jag lova. OCH.... jag ska upp tidigt imorgon också. kl 9 ska mosing upp. dutti jag är!

en annan sak, gaaaaaaash va skönt de är och ligga i sängen med heeeelt nyrakade ben, MUMMA!!
nä nu ska jag våldta kudden, tjingeling!


punkb*tch



natti /M

"videoblogg"

tidigare idag såg mami och jag den nya ica-reklamen.
haha klockren säger jag bara. skratta så jag nästan böla


och vad händer ikväll?

ja mosing undrar.. jag vill se avatar!!!!

hannapanna och moatoa

TROR NI ATT JAG SKA BUSA SJÄLV ELLER?!?!? hehehhööhöhhihihhahaha
näää era pajaser! hannapanna kommer och vi kan göra vad vi vill.

som vi sa, vi kan åka moppe inne, vi kan hoppa i sängarna, vi kan göra vad vi vill! DETNI!!


bus till 100%



mackan joel och robban drog nyss. hemma själv. vad ska moa göra för bus? det vet man aldrig.
kussebusse joel hade stukat foten, ropar på mig och ber om hjälp. hjälp att knyta skon. haha! skutat foten på gymnastiken, han har tydligen börjat med det. vilken stjärna han måste vara. näää, nu ska jag busa!


nu har mosing skottat


45 MIL KVAR

nu är det bara 45 mil kvar till malmö, med fyra stinkbombar i samma bil är det inge kul. luktar riktigt APA i bilen........dom skiter ikapp, märks det att medelåldern ligger på 20 år? NÄÄ..... nu är det dax för byte att chaufför, hejs:)

kevin och tom. tom och kevin

kevin och tom. tom och kevin.
vad ska jag säga??

igår var det norrsundet. tog bussen till kevin och dom. vi var där. sen huxflux satt vi tre på 2bussen hem till mig. och då två pysarna sov här. eller sov och sov. vi somnade vid tjugo i sju eller halv åtta. och vi gick upp sjugo i sju. haha schneeep. mosing har inte legat still så länge i hela sitt liv. men det var ruuligt!
killar, fast jag sa att ja hatar er så gillar jag er ändå! haha

FETT NICE

hemkommen från staden nu. har vart med mina brudar. för cissipissi kom ju hem idag,så det är klart jag lärde träffa henne på julafton när hon kom hem!!

min julafton var i alla fall hur bra och mysig som helst.  hemma hos f&f så kollade vi först på kalle anka, drack glögg och vi prata. sen åt vi. sen.....
SEN kom tomten. hahaha. anders är bra jävla rolig, min älsklings tomte. sen när han gått delade hugo ut alla julklappar. hugo och bobo mina prinsar. vilka gobitar. jummie.

efter ett tag blev jag VRÅLhungrig så jag åt. hah nedå. men jag åt. mackan kom och hämtade mig. droppa av mig hos cissi. vi var där. hade überTREVLIGT/ROLIGT och så.

hörde jag PAJAS?! jo de kan nog vara jag. eftersom 2bussen inte gick hem för mig anna och emma. så fick vi åka med någon anna kände. HAHAH fyfan vad jag kan grejer alltså. att vi andra och skratta. rangelben. JAPP!!
nu ska jag nog sova. upp imörra.


kluriga brudar

heheheh. ena av min och mimis julklapp till pappa och mamma (eller anneli) är lite klurig. papi tror jag slagit in en betongklump eller ett baseballträ till dom. men haha ack så fel! inte ens i närheten.

nu ska vi packa in alla julklappar i bilarna så ska vi åka ner till farmor och farfar. myspys!
hA dEt GöTt Nu FöR dEt SkA jAg Ha! :)))))

hjälp jag är en fisk

normala barn i våran familj kan jag väl inte påstå att vi är.
martin och jag sitter och "överröstar" varandra med ens musik. vem som spelar högst. medans mackan står och knackar på martins dörr hela tiden och är enbart dryg.

men nått som är drygt. VAD SKA MAN HA PÅ SIG IDAG??????

JULAFTON!

God (H)jul önskar mosing.
hehehehehhehe

fick ju en julklapp såhär på morgonen. och mamma fick någon as ball grej. så nu har jag vart snäll (det är ju julafton så jag måste väl....) och lagt in musik på den. MEN har hon fått testat dom än? mohahahah nää jag sitter som en kung med lurarna på skallen min. det är ju trotsallt MIN musik. heheheh

fett fin bild på min prins och mig bjuder jag på.ENBART för de är jul.

hehehihihahahöhö

uppesittarkväll?? idag??? vad är det?
och varför kollar/kollade alla på bingolotto för?!?! VARFÖR..........?


halv4 snart. och mosing är inte ett dugg trött. fast jag gick upp 10. men varför vaknar jag alltid 30min innan jag ska upp för? VARFÖR.........?
alla säger åt mig att sova, men varför går ni själv inte och lägger er för?!?!? höööööööööööö

HiHihIhIhIhI pÖzZ fRåN mOA

VA GÖR JAG VAKEN NUUU?

ÅHÅÅ dumma mig.. jag ska sova nu..vila upp mig inför imorgon, då krafterna går åt till att fira jul med släkten ungefär 25 stycken tror jag vi skulle bli..ni kan tänka stämningen när alla småungarna springer runt och letar efter tomten.när alla 111 paket ska öppnas..det stoppar nog inte med 111 heller sådeså.
ingen julstämning för mig än faktiskt, men det kommer imorgon...längtar efter att få ge tomten en sån där jätte kram, och få öppna alla paketen. DÅ ÄR MAN SOM ETT LITET BARN ,älska klappar

dagens tråkiga nyhet, vart inte miljonär på varken bingolotto eller V 75 idag !!!!SATAN

jag är klantig en pissmyra en barnunge och vad mer?? ALLT! BÄST

KLANTARSEL nr1 är fan jag alltså!!! stod vid kylskåpet och skulle hälla upp ett kallt gott glas mjölk till mig när jag skulle äta gröt. då är det nått PUCKO som öppnat förpackningen helt åt helvetet FEL så jag spiller. mjölken bara rinner ner för skåpen ner mot golvet. jag står där och säger: mamma.. jag spillde.... torkar du upp? (tar inte i disktrasor) hon torkar upp.
då ställer jag mig vid pappa vid diskhorn och skulle torka av mitt gals eftersom det var mjölk under. TROR SOM FAN att jag slinter med glaset i handen och välter heeeeeeeeeeela glaset. mjölken bara rinner och hela min skjorta är fylld med mjölk och likaså mina thigts. översvämning på golvet och skåpen med mjölk. medans min underbara snälla goa kusin Joel sitter i soffan och skrattar.
då kommer pappa och säger nått VÄLDIGT opassat för den situationen. då det plötsligt händer. DET BRINNER TILL I MITT HUVUD!!! jag blir arg, och går därifrån. efter mig på golvet syns bara fotspår av MJÖLK!!!

jahapp. då var "jul-ljuget" över för detta år. tror folket aldrig ha gått hem tidigare än i år. men som vanligt i alla fall, alla trallar hem lite lulliga. runda om fötterna. lite vingligt. ni förstår. 
när anders och marie var på väg hem nu, så sa mamma: men adam då????
då dom kollar och tänker: men han kollar väl på tv hemma eller nått.

medans han låg i martins säng och sov. då fick superwoman moa hoppa in i bilden, munnen fylld med tandkräm och runt om också för den delen. jag lärde säga att han låg och sov.

då anders säger: HAHA men låt han sova. väck han inte.

sweet papi. det är ju JULAFTON IMÖRRA JU!!!!! jag längtar.
också är det alldeles för TOK för kallt ute. dumpade sanna vid busshållplatsen. snäll polare som jag är (och hon) stod jag och väntade tills den kom. och under den tiden. hann vi göra en massa bus. haha!

har vi nått i våra skallar????? nä det kan jag väl inte påstå. bilarna som körde förbi måste trott att vi var lite....

....vad ska man säga? knäppa? udda? konstiga? whatever, säg vad ni vill.

MEN.. den stora frågan är ju om man ska gå och lägga sig redan nu? 
MEN........
1.om jag gör det nu, kommer jag vakna tidigt. fördel: jag får öppna ett paket då på morgonen. nackdel: vaknar jag tidigt får jag väääänta så himla länge tills kalle anka och blablablaa och ÄNNU längre tills jag får öppna alla julklapparna.
2. om jag är vaken längre, nackdel:tar det ännu längre tid tills jag vaknar och får öppna ett paket på morgonen. fördel: jag vaknar senare och då är det närmre kalle anka osv och NÄRMRE tills jag får öppna ALLA julklappar.
SVÅRT VAL... VÄLDIGT!!

men fördel med det hela är att vardagsrummet är fyllt med julklappar, ++++ papis bil. som han ska ut och slå in alla nu.
på julen. det är då barnungen i mosings kropp kommer och kryper fram. VARFÖR?!?! hahah eller inte. fan jag är alltid en barnunge. en pissmyra. moa sjögren. finns ingen annan! deru, sug på det. antingen gillar ni mig, eller inte!! Välj själv.

nu är jag dum mot mina tänder. fast jag har borstat dem. FAST jag äter ändå godis. jag äter marabou.och jag dricker cola. hur gott var inte det nu???? VA HÄNDE DÄR?!?

OCCCCCCCCCHHHHHH... varför har inte julstämingen kommit hem till min hjärna??!?!?!? kanske för vi inte har granen där vi brukar ha den? kanske för jag inte var med och gjorde dom GRYMT äckliga knäcken alla tycker om. VAD BEROR DET PÅ!?!?! jag vet ju att jag har vart jätte snäll detta år. VERKLIGEN!!! tomten jag lovar, jag har varit underbart ovanligt snäll detta år. varför?!?! GUD VARFÖR GÖR DU DETTA MOT MIG?!?!?!  haha. men varför? vart är stämingen någonstans?!?! ni som har kan väl fan vara snäll och dela med er, annars kommer inte tomten. det kan ni skriva upp!!
/M

DAN FÖRE DOPPAREDAN

heter det så? TROR DET!

och vaaart är julstämningen? alla kunder som vart in idag har sagt när dom går "God Jul & Gott Nytt År" aa desamma har man bara svarat. det har kännts fel.......... jag har ingen riktig julstämning än, allt har bara vart så mycket. tomten kommer imorn, jag fattar int.

snacka om att alla är desperata ute efter vägarna, KAAAAOOOOOOS lugna ner er det är imorn julafton är.
NUUUU ska jag göra mig snygg, eller ja...snyggare...för att sedan åka ut till miki och fira lilla julafton med henne adam och magen, spela bingolotto äta gött...jag ska vinna miljonen ikväll också, och ett extra plus är att jag har dubbellott....SÅ DET BLIR TVÅ MILLE
skulle sitta som en smäck nu

önska mig lycka

thailand hit och thailand dit

nu kanske ni tror att jag ska åka till thailand?  men ACK så fel ni har.
min kära cissipissi är där nere med sin pojvän simpan! vart där i 2veckor, skulle komma hem idag. men inte det inte det. utan dom kommer inte hem! nått med flygen. och min käre storesyster,eddie och resten av den familjen skulle åka till thailand igår. men flygen gick inte. så IDAG fick dom flyga. lite suuurt att mimi och dom missar en dag, medans cissi och simon får njuta av en EXTRA dag.  skulle ju aldrig i mitt liv tacka nej till att ligga på en strand nu och sola, istället för att få och frysa med tjockjackor och mössa nu i vårat avlånga svennebanan-land.

"nu sitter vi på planet,så nu lyfter vi snart.
God jul och gott nytt år,älskar dig!"

fick jag imorse av min älskade syster. AVIS!?!??! näääheru verkligen inte va. jo så INNIBOMBEN MYCKET!!


NU SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ SOOOLA!! herrååååå


m too the o too the a

ännu ingen solning har jag hunnit med.men jag ska åka in och görat!! men ta det lugnt, jag är på bättre humör nu. men jag är JÄVLIGT sugen på gröt!!!!! mmm tänk vad gott.! hoppas jag får det ikväll i alla fall när det är det traditionella "jul-ljuget" här i våran koja. mycket folk, de blir nog mysigt. t.om OSKAR KOMMER!! haha länge sedan.

har även kommit på en sjukjäklakanon-sak jag ska göra någongång i framtiden. jag ska göra om i MARTINS (!!) rum, inte mitt utan MARTINS. fattar ni. måste slått slint i min skalle idag. men jag gör det enbart för jag orkar inte höra så fort det kommer en fot eller en armbåge i väggen. därför så ska jag göra en liten operation i hans rum när jag är ensam hemma. jag skiter i om han börjar skrika eller vad han nu skulle kunna göra, men sängen ska INTE STÅ EMOT väggen till mitt rum!! (läs det med bestämd röst!)

och har jar bestämt mig för nått, då ska jag göra det också!
så det så..


när mäcki kommer hem, ska jag fråga med den snällaste lenaste gooaste underbaraste finaste mjukaste rösten jag någonsin kommer kunna klämma ur mig om han kan ladda ner ett program till mig. TEKNISK som jag är,höhöh!

fjäskar med en söt liten bild på mackan och mig, så kanske han gör som jag säger!!


fel sida

MOSING VAKNA PÅ HEEELT FEL SIDA IDAG!!!
och det kan ni skylla först på mackan,som tände lampan på starkaste och sedan gick ut. OCH ALDRIG SLÄCKTE IGEN!!! sen kan ni skylla på martin och kalle som höll på att sparka i väggen då det brann i mitt huvud. då kunde jag inte hålla mig någe mera.

men det är bättre nu, för jag ska sola och det med basta!!!!

det blir en vit jul i år, jippie!!



fattar ni att det är en dag kvar tills julafton? men vart är julstämningen någonstans..? inte hemma hos min hjärna i alla fall. tråkigt. FÖR SNART ÄR DE JULAFTON 09, hajjar ni???? jag längtar tills jag får öppna mina julklappar och träffa mina två prinsar. hugo och bobo.

efter de kan julen gå över till nått annat skoj. och lite snö kan också försvinna, för jag vill inte ha så mycket snö på nyår. men helst vill jag ha sommar. underbart.

en av mina prinsar


lite smått och gott


jag ler mot dig,för det finns ingenting som passar mig

wiihoo. ikväll ska jag göra nått jag inte gillar så värst mycket. men med en favvis kan det inte bli dåligt.

gissa vad mosing ska göra ikväll?................
.................
........................
........
.
..........................
.
.............
..............








jag ska gå på bio. hihiihi.. skoj! avatar eller vad den hette. kommer ju bli spännande

everything im not

de var nått skit roligt jag skulle berätta.
men sakta som det gick i min hjärna att förstå så försvann de snabbt som blixten.

men........................ eftersom jag glömde bort, så kan jag säga
man lär sig nått nytt varje dag.

fick idag veta att elin woods morsa är landshövding och bor på slottet i gävle. då frågade jag VART LIGGER SLOTTET I GÄÄVLE??? fick jag veta vart de låg någonstans också, lärt mig TVÅ nya saker idag!!


inte dåligt för att heta moa sjögren heller..



TRÖTTMÖSSA


jag är en tröttmössa, ja jag vet....
har idag jobbat en massa härliga timmar på mitt fantastiska jobb.
ja faktiskt.
sen har jag......................handlat dom sista julklapparna ute i julpaniken
fan människor har verkligen damp inför julen, tagga ner
nu ska jag snart sova.


för att imorn jobba, och sedan julbord
för att på onsdag, jobba, sedan uppesittarkväll med bingolotto och mat hos mikki
för att sedan på torsdag fira BIG jul med hela tjocka släkten,kvällen tillbringar vi med UNO och vin
för att på fredag ha en lång mys morgon med hela familjen, + anders och vincent. för att sedan fira jul med pappas släkt hemma hos dom
lördag blire massa fix inför söndagen
på söndagen då jag ska sitta i en bil 70 neråt i sverige
måndag; supercross malmö
tisdag; supercross malmö, för att sedan dunka 160 mil rakt upp i sverige,väl framme onsdag kväll?
torsdag; NYÅR!


nej det är inte så mycket som kommer hända mina närmaste dagar? jag behöver inte känna mig stressad.

för vi två älskar statoil-korv

träningsvärk är nått som jag har idag efter dom 2matcherna ihelgen. GRYYYYMT träningsvärk ju fötusan!!!!

hum.. som om ja hoppar 2timmars träning för det med killarna? nää skulle inte tro det. de som e - för det är att vi lär tabort sargen. HATAR SARGJÄVELN!!!!



har också kommit på hur förjäkla dålig jag är på att slå in presenter. herregud hur mina och syrrans paket ser ut. ÅT HELLSKOTTA med det.

från nått annat till nått annat, har hittat min klänning till nyår. men VÄLDIGT tveksam på det valet..................

jag och sandra är nog inte 100% klar

hiih nått som inte du har

blåmärke på rumpan, eller skinkan. inte snyggt, och det var fan heller skönt!

ramla över sargen mitt på motståndarna och får antinge någon klubba eller sargen som vickade mitt under arslet!! fan va ont de gjorde! men vann gjorde vi ändå


vaaa gööör viii??????????????


vilken tabbe

igår när jag skulle ner på stan för att möta sebbe och dom. så går jag och sanna påväg ner till stan, då vi ser en tjej halka två gånger. vi båda verkligen brister i skratt.

vi kommer framåt några meter...........OCH VAD HÄNDER?





..................... jo självklart halkar JAG!! fyfan va vi skratta, och fyfan va hårt de var på marken.
men ett leende på läpparna ändå, och sanna sa "synden straffar sig själv" eftersom vi skrattade åt henne som ramla TVÅ gånger.

men de var ruuuligt

sandra

ha nyss duschat
NU:::::: slänga mig i soffan sova en stund, sen bara mysa där hela kvällen ska inte röra en fena

tack för igår,ochidag!

smart tjej den dära moa

skolan idag (fredag). matteprov. kom försent. proppat med folk. pinsamt. kunde ingenting. lämna in. resa sig upp. gå därifrån.

jo men precis. matteprovet var hur svårt som helst! stackars er som ska göra hela kap. sen. gick ner på stan, emma jag och  mamma gick lite efter vi lossat från bryggan (johanna och emma.l) sen kom anna, då käkade vi. STARKKKKKTTTTT kan jag säga att min mat var. sen dumpa vi mamma så gick vi och sola. och hur fan ser jag inte ut nu?!?! som en jävla solmogen TOMAT!! inte bra...
påväg hemåt så kom mamma på att vi kanske skulle till valbo? så vi tre åkte dit. åkte hem, var hemma ett tag och gjorde dittan och dattan. sen åkte emma och moi till bettan. köpte kinamat och mös. sen kom jonas. sen efter ett tag stampa sanna in. vi såg en kanonasfuckingsnorBRA film!!!!!!

sen spela vi spel, sverige. fatta vad jag sög på frågorna. även fast jag tog barnfrågor. typ som dom här:
vad står SJ för?
har sverige republik eller demokrati (tror jag det var... så som det heter när man har kung?!)

haha hur fan ska jag kunna svaren på dom frågorna?! och det var massa konstiga frågor tyckte jag, svara och hoppades på att det var rätt. men tjejerna skratta åt mig.....

sandra

NUUUU:::::::::::::::::::
julbord, men medans dom andra äter äckligt lax,sill,och sånt tjaffs ska jag käka pizza och dricka ÖÖÖÖÖL
trevlig julkväll

är huvudet dumt får kroppen lida

-15 grader idag i vårat avlånga svennebanan  land. inte liiite kallt det heller. utan FÖRBASKAT KALLT!!
men mosing är envis och jag ska ändå trotsa kylan och utsätta mina tår för tortyr och sätta på mig mina converse. mina tår kommer skrika och vilja död min kropp, eller hjärnan kanske? vi får väl se hur tårna reagerar när jag  klampar utanför dörren och sedan stå och vänta till bussen kommer.

för jag ska nämligen till skolan, fast jag kunde legat och sovit nu, och göra matteprovet istället. guldstjärna till mig!


fel att sakna detta?


det går fort....när man inte vill det

rest in peace ♥


:)



ni ante inte hur glad jag va imorse när jag vaknade utan magvärk...
obeskrivlig känsla,kännde efter ungefär hundra gånger och tänkte, va är det för fel?
va har hänt? inge ont?
såå jääävla skööönnnnnnnnnnnnnntttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt,
håll tummarna för att jag är frisker nu!

dagen har bara sprungit iväg, och när jag kollade på klockan på jobbet va hon halv fyra. shit, jag slutar klockan två. bara att packa sitt pick och pack och åka hem.

och nu är klockan helt plötsligt halv sju, och jag har inte gjort annat än att legat i soffan sen jag kom hem.
sååå nuuu::::::::: UT OCH GÅ

RAGOO

smartass jag är ibland! skulle slå in min mobil idag på lektionen för vi skulle ha mässa. så emma slår in den.
OCH VAD GLÖMMER JAG INTE?!??! jo stänga av ljudet.
så där ligger den och ringer och kommer sms, låter ju fint ur paketet iallafall. inte många paket som låter heller.

kommer hem från skolan, ska sova lite på soffan. min underbara syster RÅ RINGER och väcker mig TVÅ gånger. då blev mosing lite sur. sen åkte vi två ut till köpis för att köpa julklappar, eftersom igår så gick mimi för det mesta och kollade åt sig själv (och jag gjorde absolut inte det heller...) så vi fick med 3julklappar hem, och två lärde vi lämna tillbaka. haha.

så..................
idag blev vi klara, jippiie! också har jag allt med mig hem förrutom min nya tröja..

uppfinn luft dusch som tar 30 sekunder,HÖGST



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
har just kommit på att duscha är en plåga, man gör det bara för att man måste. och inte längre för att bli ren.
så jävla jobbigt att tvätta håret, torka sig, torka håret, platta håret, smörja in hela kroppen.
BLÄ för dusch, ska bli ett äckel och duscha endast en gång i veckan.

idag har jag:
jobbat & handlat lite julklappar. eller ja, en bit på vägen i alla fall. en julklapp. går bra för mig

nu: andra avenyn/sova

ihihihihi bajs



eftersom inte jag eller sandra skrivit nått. får ni se hur det kan se ut när vi skriver med varandra.


det är fan inte lätt när det är svårt


vem busringde mig? HAHAH n00b


ponta och jag 08

ååååååååååh! DRYG DRYGARE DRYGAST
sånt som kan hända om det blir så emot mig, då säger jag saker. tre styckkkkk sa att dom älskar mig. för det jag sa/skrev? att jag gjorde rätt. och vet ni?
DET KÄNNS JÄVLIGT BRA :)  för mosing orkar inte mera, hööhöhhehehhahahihihhihohoho.

trodde jag skulle få smisk på stjärten av hanna, hon sa åt mig på skarpen att skriva. nu låter jag bara fingrarna springa över tangentbordet.orkar inte ens kolla om det är felstavat. men vem bryr dig?

och nu är det ASmycket snö på backen. jag menar det. skiiitmycket snö, jag vill ha snö. i alla fall på julafton. sen kan den få försvinna för då vill jag ha sommar!

HAHA bra start på morgonen!

haha jag tror jag skratta tills jag skulle börja böla alldeles nyss.
fredrik (våran svenska lärare) skulle huka sig ner vid bordet hos hanna och dom. då vi hör nått och han känner efter i baken.
HAHAHA hela hans byxor sprack i baken. ojoj, tusan vad vi skratta och jävlar vilket hål. så nu har han åkt hem för att byta om för han skulle på luciafirande på dagis eller nått sånt. så han ville inte sitta och sära på benen där på dagis med ett stort hål i brallan! ;)

mosing

shit min mage skriiiiiiiiker efter mat. medan min själ skriiiiiker efter sömn.
men jag e hjärnslö.

pussy

tredje advent. om prick en vecka är det fjärde advent. mhmm..
har idag skrivit önskelista, höhö!
men när får man jullov? mosing vill ha det nu. för i veckan har vi
engelska redovisning (power point) göra en mässa helt SJÄLV, naturkunskaps prov & sist med inte minst matteprov.

jag kommer bli gladast då (om) jag ens vågar ställa mig upp inför klassen och prata högt på engelska. ska jag vara ärlig så kommer jag inte våga. fast det är inte hela klassen heller, det är vara 4st med läraren.
men......... mosing kommer aldiig att ställa sig där och snacka i 2-4min om.... (vad var det nu då?..)
aja skit samma,det jag skulle prata om var en kille iallafall, men minns inte hans namn.
sen också att jag ska stå inför halva klassen och snacka om det vi håller på med på niinas lektion kommer jag inte heller aldrig våga. varför har jag fått detta?!?! varför kan jag bara inte ställa mig där uppe och göra min grej liksom?!? i don't know.
det är då jag saknar älvboda, då micke bestämde att nu jävlar var det jag, moa sjögren som skulle göra sin bokredovisning först, som man fick göra den först för honom och han fick säga vad han tyckte, att man inte alls såg nervös ut och blablablaa medans jag bara ville sticka ifrån min kropp.

hmm.. hur kommer detta gå? :D spännandeeee...




PUHA


nu har fika besöket åkt, nu ska jag bara kasta mig i soffan och se film
sååå jävla trött ..

en sån här dag man vill ha kärleken nära tillhands, men................

mosing

jadu må jag vara en chicken som sandra håller med om såg jag.
och klantig är jag också.

skulle in och titta på ena av mina datorer. men kom jag ihåg lösenordet eller?
hmm nixpix. så där satt jag, kände mig som ett cp. värdelös. att jag inte kom ihåg det.

påtal om CHICKEN, det kan tusan inte bara vara jag som tycker denna reklam är läskig?

MÖÖÖRRRN



vi vet vi vet moa.. att du är en chicken

jag har vart vaken ganska länge, men ännu inte klivit ur mammas underbara morronrock.
lär snart rycka tag i mitt liv lite granna, för lite senare kommer kusinerna.
jag la fram som förslag att dom kunde fira mig på julafton istället ?
men neeej,dom skulle promt komma.
ni anar inte vilket ståhej det blir när det kommer 6 barn i åldrarna 4-5-6? åhhå..
söndagar som bara ska vara dom lugnaste dagarna i veckan, inte för mig.inte idag

hah, skrattar lite för mig själv när reprisen på idol går på tvn. det ända jag tänker på är..
ERIKS PINSAMMA TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag skämdes lite för henne i fredags när jag såg det på tvn
stackars kvinna,utskämd för hela svenska folket

nu:sola,duscha,städa,fika,paket,promenad,film,sova
MIN SÖNDAG

ibland är jag en chicken!

åh! ni som känner mig vet ju att jag är ganska rädd av mig.
mörkrädd,höjdrädd, skrämmer upp mig själv huuur lätt som helst osv.

hur som haver. jag kila över till emma. hon ligger i soffan och jag låg i fotöljen. jag hör någonting och fråga
"emma, det är bara vi hemma va?" hon svara ja att alla var borta och så.
jag tyckte jag hörde någonting på övervåningen men det kom tydligen från altanen.

OCH JAG LOVAR DET VAR NÅGON DÄÄR!

HAHAH jag blir så rädd att jag lägger mig under bordet i vardagsrummet och vet inte vad jag ska ta mig till. och emma ställer sig upp i ett hörn och trycker upp sig mot väggen!
jag ringer till mamma.

VA HÄNDE DÄR?


men.... det visade sig bara vara martin calle och serdar


ANAR ni hur läskigt det var?!? nä det gör ni inte!

ÅÅHÅÅÅÅÅHÅÅÅÅ


ibland får jag bara sånna här kickar av att flytta hemmifrån................
har hittat det perfekta för mig nu.
jag skulle trivas som fisken i vattnet, men hur ska man lösa det när man inte törs vara ensammen ? :$
kommer sakna mamma lite också, men det är ju i närheten av henne....
ÅÅÅÅÅH , flytta med mig ?

men det blir väl som moa säger, att jag inte kommer flytta ifrån mammsen fören jag blir 30 ;)om ens dååå..

HALT.SE


HAAAAAALT
det gick bara rätt fram för mig nyss, sen fick jag sladd i kurvan. + att jag knappt kom iväg ifrån rödljuset.
haha, ganska roligt va det.


jag är superwoman

halv fyra inatt eller imorse? aja skit samma.  var jag så otroligt hungrig. jag skulle kunnat ätit bajs,så hungrig var jag. eller okej... kanske inte bajs. MEN JAG SKULLE GÖRA VAD SOM HELST FÖR MAAAAT! somna vid 4 och vaknade vid 9 och vad var jag? HUNGRIG!!!! min kropp fick svälta ett tag till. för jag åkte och kolla på lillebrors match. efter typ 1½ TIMME fick jag MAT!!


och du sandra. inte vilken mat som helst. utan.....
...............
..
.

.
.
.

...............

STATOIL KORV!! MUMMAAAA


20091211


en dag efter en mycket bra dag,blir ofta dåliga dagar.men inte idag
idag har ändå vart en bra dag, jobbat mycket så ganska trött men annars så är allt på topp!
sitter nu och inväntar tjockisen. med andra ord miki, som precis ringde och villa ha vägbeskrivning men det va ungefär lika lätt som att berätta för en vägg.
men påväg va hon i alla fall, 30 km/h på motorvägen. stark jobbat

nu ska jag kolla genom fönstret när hon kommer så hon inte går in till grannarna?


varför alltid jag?

varför?!?!?

jag är alltid klantig, ett riktigt klantarsel e vad jag är!
moa+superlim= inge bra. nu har jag lim på fingrarna. HEJA!!!
och snacka om barnsäkrat tuggummipaket jag har då..


hmm ja tjaråå

hmm

hahah det var inget illa menat sandra!
men att godhjärtad kom från MIN mun skulle jag aldrig tro. därför blev de lite skratt i det.
hahahah!!

MeN jAg GiLlAr DiG äNdÅ hJäRtAt!

KÄÄÄÄRLEK



fööööresten, tack moa för dom gulliga orden
sandra är en så godhjärtad person (HAHAHA)



tycker om dig jag också, puss lillagullrumpanmoasjögrenjagälskardigfråndinlillaporrvoffla

HÄMNDEN ÄR LJUUUV


ska jag berätta ur min synvinkel...
okej...
såg på moa redan när hon kom att det va nå lurt på g.
när hon det första hon säger är. ställ dig i köket och stanna där. tar med pontus in på rummet och jag hör dom asgarva!
happ....
kommer ur, det lyser fanskap i bådas ögon och dom garvar. jag öppnar paketet och bara garvar ännu mera. det är bara moa som kommer med sånna här saker?
och va gör man inte, gulligt tyckte jag. kul tyckte hon.

pappas kommentar va i alla fall bäst, först visade jag klänningen jag hade fått. då säger han. faaaan vilken kort, du kommer frysa ihjäl du måste ha massa långkallingar eller sånna här "mammuluckor" ni vet, sånna där äckligt fula....och halsdukar på dig om du ska kunna ha den där i norrland. sen när jag visar underkläderna säger han... för fan ta inte på dig dom där när du är i närheten av frank då dör han i chock och vettskrämdhet


menvaaaa sååå säääkert moa, HÄMNDEN ÄR LJUV

fullpott

så nervös som jag var idag när jag stod med sandras underkläder i mina händer vid kassan tror jag att jag aldrig har varit förrut. kändes som om jag skulle kunnat svimma vilken sekund som helst när jag stod där. och tänkte "sandra kommer döda mig! Hon kommer slå huvudet av min kropp!"

JAG själv tycker att dom var asballa. först stod jag och vela mellan zebra eller leopard. men fan ta er, det blev ZEBRA!!
 och nu tänker ni säkert. men kul att få underkläder i present? hmm nä kanske inte, men sandra är en så godhjärtad person (HAHAHA) att hon gillar det. för jag hade verkligen blackout när jag skulle köpa nått åt henne.
först tänkte jag , ska jag köpa nått hon kan ha när hon flyttar hemifrån?
sen kom jag på, denna kvinna kommer fan aldrig flytta hemifrån. så den idén sprack väääldigt fort.

efter jag betalat gått med johanna till busshållplatsen och står där och väntar, kommer HÄMNDEN ÄR LJUV MOA!! upp ur min mun, jag var stup säkert på att hon skulle säga det när hon öppnat det.


.............MEN
det gjorde hon inte. hon ville inte ens ha kvittot och BYTA!! fullpott till mig idag fan!

OCH NU VILL JAG ATT DU ANVÄNDER DE MYCKET, OCH ATT DU SHOWAR UPP DIG MED DOM PÅ DIG FÖR FRANKAN!! vilken puma kommer han skrika väldigt snabbt ;)

sandra med den berömda tårtan

YES, 19 nudå



som jag längtat efter att fylla nitton,eller inte.
men i alla fall så har min födelsedag vart helt perfekt! har ingenting att klaga på:)
förutom att jag bråkat med mina tårtor alldeles för mycket då grädden inte ville vara där jag tyckte,
annars har det var mys.

fått massa presenter, hatar att öppna dom bara när alla ska kolla på.

moas paket,jaa inga kommentarer. någon kommer i alla fall få sig ett gott skratta när jag glider fram i dessa underbara underkläder ;)
nu är jag även kallad "PORRSANDRA"

nej godnatt och tack allesammans

vafan

säg grattis till sandra vafan. eller vill ni ha spö?

åhåååå en lektion kvar. och när den börjar vet jag inte riktigt.
men efter den lektionen är det helg! wihoo.

MEN FÖRST............
ska jag hem till sandra för att gratta henne. men fyhellskotta, vad ska jag köpa? ingen aning. men en sak om är säkert.
ÄR ATT FAN SÅ JAG E SUGEN PÅ TÅRTA!!!!

mhmmm... nu ska jag få öronorgasm av min favvis låt.
inte tid mera.

min bästa väns dag IDAG!!!

nu är det tammefan rätt dag, ELLER HUR SANDRA?! blev lite fel förr. men nu är klockan över TOLV och det är min bästa väns födelsedag.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SANDRA ♥
önskar din homie

STORBAKARN SANDRA


ohejochhå..
äntligen ligger jag i sängen och får sova.
ganska trött och sliten lär jag erkänna, mina fyra timmar på jobbet idag va ganska intensiva.
men kul.
sen hörrniiii, har jag bakat så skjortan stog rätt ut. 3 tårtor och massa negerbollar. negerbollar va det värsta jag gjort, för det första ser degen skit äcklig ut, för det andra suger det att rulla dom, för det tredje fick jag massa äcklig smet under naglarna, det hela slutade med att jag tog fram engångshandskar och stog och knåda. meeen va gör man inte för att alla små skitungar ska få gotta sig imorgon och smula strösocker på hela golvet?

föööör, ni har väl inte gått miste om att det bara är ca 50 minuter kvar tills jag fyllller år ?
och det ska firas och hejochhå.
måste nog sova för att orka med hela tjocka släkten imorgon. puha,



on the table

idag har det vart en chill idag.




men det var VÄLDIGT svårt att komma upp ur sängen då jag somnade halv fucking TRE inatt.
tror mina klockor ringde kvart i sju,sju och kvart ÖVER sju. men vaknade moa?!?!? nixpix!
jävlar va trött jag var.

men.. säger bara MEN
när jag kom på bussen var det som strålkastare där inne, har aldrig vart med om att någon buss har haft så starka och många lampor på i bussen på morgonen. TA DIG CHAFFISEN!!


& jag skulle prova att träna idag för första gången sedan i torsdags. var med på killarnas träning i 10min sen var ryggen ute på hals is igen, väldigt HAL IS!!! så fick sitta och kolla i 50min sen skulle vi vänta tills min träning skulle börja eftersom pappa skulle träna oss.

MEN... jag blev så jäkla bajsis så att pappa och jag lärde åka tills hans jobb så jag kunde få bajsa. mmmh va skönt! för inte går jag på toa vart som hellst heller!! NÄÄ!
sen fick jag sitta och kolla på min träning också, var ju SUPERDUPERFUCKING KUL!!


nu ska jag fortsätta kolla på smärtsamma smällar!!!

envis? jag? nej det kan jag väl inte tro


läkarn ringde nyss...

L: hej sandra hur är det med dig?
S: jodå, det är bra. eller mycket bättre i alla fall....
bla bla bla..
L: hur har du gjort i veckan då? vart ute och rört på dig nå?
S: jag har jobbat fyra timmar om dagen både måndag och tisdag.
L: hmm.... JA DU ÄR BRA ENVIS DU!!!! kom ihåg vad jag sagt, att du ska ta det lugnt..

fattar inte va hon menar??

.inte.bra.bra.inte.

hjälp.hur.ska.jag.komma.upp.i.morgonbitti.när.jag.är.uppe.nu.va.?. .inte.bra.alls.det.här.moa.sjögren.


i danced my ass off

idag var jag hos kotknackaren eller ska jag säga, skriva? det helt riktigt så heter det kiropraktor men hur ofta säger JAG moa sjögren kiropraktor????? NOLL.ZERO. ALDRIG. utan jag uttrycker mig hellre fel och säger kotknackare. fan måste legat kors och tvärs uppe i min rygg vid nacken. för jävlar vad han knäckte på mig. men skönt vare. och tacka gudarna till de.

efter det. VAD HÄNDE????? jo pappa skulle självklart till jobbet och fixa och dona. men vad gör jag inte då tro? jo men självklart skruvar jag upp musiken lite, tar ryggstödet bakåt, drar över min mössa lite över ögonen och bara chillar. och då så somnar man. eller i alla fall jag. skönt var de.


tu ju maj frääänd

hahahehehehihihhi
jag älskar att överraska folk.  nu ska jag överraska hanna med en bild jag inte ens fanns. på våran jord. på linus mobil. på hanna och mig. varför? för vi e dude's


JAG HAR KLIPPT MIG IDAG


sörrni.. korthårig fast inte på längden
aja, skit samma har i alla fall klippt av mig massa hår idag. tror jag nu väger 3-4 kilo mindre...våågen?
nu ska jag följa medmamma ner på gymmet, tror ni det kommer fler dit om jag ser ut såhär i håret? eller utrymmer alla tro? HOPPAS


superwoman

när johanna sa att hon ville tillbaka till italien, VILLE JAG SOM FAN TILLBAKA TILL SOMMAREN.
sandra och jag.motocross. bada. sola. bara hänga. tjejerna. SOMMAR TACK!!











TRE DAGAR KVAR

om tre ynka dagar. tre DAGAR!! fattar ni.

då fyller min bästa bästa vän år. dock fyller hon nitton så (jag) tycker de inte är nå spec. haha man fan hon går ju i pansion snart så man måste ju fira varenda födelsedag hon får medans hon är ung så vi kan göra mycket bus! jag vill inte missa då hon bara blir äldre och äldre :D. haha men alltid kommer hon vara en plutt för mig! så nu måste jag köpa present!!

uddevalla VM08

7decembertjugohundranio


har: lagat mat
nyss: ätit mat
nu: ut till pappa och se hockey

sANDRAHÖGBERGsANDRAHÖGBERG



jag har............ JOBBAT
så jävla skönt, så jävla underbart. helt fantastiskt att ta på sig mina jätte slitna jobbar byxor
älskar mitt jobb helt enkelt
nu är jag hemma ungefär lika sliten som dom som sprungit maraton, men en härlig känsla av att man gjort något vettigt idag i alla fall
nu ska jag laga mig lite mat, ska ge mig på köttfärsås och spagetti.....spännande att se resultatet


dogge doggelito

idag hade ja en lektion, svenska och det var inte ens hela lektionen vi hade då heller för ist för lite av svenskan och hela engelskan kom dogge doggelito till oss och snacka! Vilken jävla skön prick alltsåÅååÅåÅÅ


jagserdigsmåle

skönt för dig sandra att din värk har gått bort.
men vafan har hänt nu?!?!?! varför värker min rygg och nacke? vad är det för fel.
JAG SKULLE KUNNA BÖRJA BÖLA. men..... jag e lite hård av mig.
för jag menar... hur hårda ser vi tre inte ut aLlTsÅåÅåÅÅÅÅÅÅå

duschen NU



 nu ska jag duscha, sen lägga mig ner i sängen och njuta av denna underbara söndag.
för att sedan hålla tummarna under hela natten och att ha samma känsla som denna morgon imorgon!
imorrn ska jag JOBBA! dock bara fyra timmar men i alla fall... som jag längtar..

ååhåå GODNATT /s

BÄSTA SÖNDAG



ååhååå...
ni anar inte hur glad jag va imorse när jag slog upp ögonen. va dock när klockan va runt två. men i alla fall. känslan av att vakna kunna gå och upp och inte behöva grina för att man har värk och känna sig som ett levande lik.
JAG HADE INTE NÅÅÅ ONNNNTTTTTT
så jävla skönt.
sen har hela långa dagen gått .
see har jag tilllll ochhh meeeed vart ut och gått i en timme. UTAN ANDNÖD
ååååh känslan va obeskrivlig. jag vela bara gå mer mer mer mer mer mer..


ÄNTLIGEN LITE MEDGÅNG /sANDRA

moving my hips like yeah

galet rolig kväll igår men tjejorna. verkligen G.A.L.E.T fyfan

hannapanna och moatoa

vi är ett bra team

ikväll..

jag vet vad vi ska göra ikväll.
frågan är... VET DU?

nä det vet du inte, hiihih.
ikväll ska det läskas. bara massa bus med tjejerna från klassen. det ska bli skoj!
H.E.J.D.Å

jag har den i munnen

idag hade jag den i munnen för första gången på väldigt läänge.
nu undrar ni säkert VAD?! en SNOPP????
nä mamma du kan vara lugn, jag menar min nattandställning.
och nu har jag den för ANDRA gången på flera månader. det känns..
inte bra och inte dåligt. det känns OKEJ för att hata den så mycket som jag gör.

dansa med vapen

jahappp på nått jävla vänster så funkar det.
HUR SJUKT ÄR INTE DET!!??!?!?!??!?!


HEJA FURUVIK!!

idag blir det en mycket mycket mtycket spännande match på ROTSKÄR  mellan furuvik-skutskär (lillebrors match) herrejävlar. bäst jag klipper naglarna innan jag åker annars kommer jag sitta och bita på dom.. & jag är jävligt kissenödig, måste rusa!! 


GO GO GOGOOO FURUVIK!


MOA & SANDRA PÅ VÅR FÖRSTA LÅNGTRIPP



haha, se va moa har skrivit om våran lilla tripp till tomelilla första gången.
ni ante inte vilket leende jag fick på läpparna när jag läste det.
LYCKORUS IGENOM HELA KROPPEN
skulle vilja göra denna resa en gång till, ni anar inte vilken grejj det va


SKRIVET AV MOA SJÖGREN

tjomen tjena. då var det kanske dags att skriva om ihelgen? :) haha, jo det tycker ja. det börjades i torsdag. det var meningen att sandra jag och fredrik skulle åka med 3 tåget till skövde till alex! men nejnej! typ 1 eller nått så säger fredrik att det tåget är fullt. så vi ba, jahapp! men det ordnade sig. vi skulle ta 6 tåget dit istället. sen så började vi packa och allt. då så fanns det inte nått tåg hem. men sen fick vi napp på ett hem också! :) sen vid ungefär 5 någon gång så kom pappa hem och hämtade mig. åka ner på stan och köpte en sak och sen till tågstationen. satt i bilen och väntade på sandra&fredrik ett tag sen kom dom.  sen så hoppade vi på tåget. sandra och jag fick sitta bredvid varandra med fredrik fick sitta i en annan vagn :p. sen efter typ 5 min så sms:ade vi han och sa att han kunde komma dit vi satt. på vägen till stockholm så spelade vi kort och en massa annat. haha, sen kom vi till stockholm och skulle byta tåg och lite så där. och fick veta att laget hade lagt ner och skit! :( sen så stog jag och sandra och väntade på fredrik för han köpte buger king. så gick sandra och jag ut och väntade på tåget. och då ställde freddan sin läsk på sin väska. och då vänder sandra sig om, och hennes ena väska slår ner läsken och allt åker ut. hah, fan vad vi skrattade! :D sen så sa dom att alla som skulle åka med det tåget lärde gå till spår 11. så alla gick det, apmycket folk! haha. sen så hoppade vi på tåget. och vi fick sitta i typ husdjur vagnen! och helvetet vad roligt vi hade. haha. vad ska man säga? haha, spelade kort och yatzy. och sen när det inte var så mycket långt kvar tills vi kom till skövde så kommer det en kille (neger) och han såg så där bögig ut. så jag börjar apgarva och sandra lika så. och stackarn, han fattade väl att vi skrattade åt honom. men sorry, men jag kunde inte hålla mig. under resan till skövde hade vi super roligt, skrattade så vi fick ont i magen och allt! :)
sen när vi kom till skövde och hoppade av. så satt alex där och väntade på oss! :) sandra och jag hade : 1 varsin stor typ trunk, sen väska och jag hade en till påse. och våra väskor vägde alltså ton! vi höll på dö. så vi lärde stanna lite då och då! :p sen när vi kom hem till alex, så sov typ alla eftersom vi skulle upp tidigt på fredagen. klockan var ju typ nånstans vid 11 när vi kom hem till alex. då snackade vi lite med josse för hon satt och kikade på tv. sen  bytte jag och sandra om och lite så. och lika alex och freddan. sen så drar alex på sig sandras brallor över hans byxor. och sandras tröja och sen tar han på sig antinge josses eller anna-lenas klackskor! och helvetet vad sandra och jag garvade! HAHA :D sen efter ett tag så skulle vi sova. sandra och jag sov i sängen och alex och freddan sov i bäddsoffan. sandra och jag kan nog aldrig sluta skratta när vi väl har börjat! :) freddan och alex somnade typ direkt. sen så kom vi in på när sandra gick i 2an eller nått att hon hade randiga byxor och en prickig tröja. då började vi skratta tills vi började grina och när det gjorde så ont i magen. sen frågade jag om hon inte längtade tillbaka till den tiden och det verkade hon inte göra :D. och då skrattade vi ännu mer. men alex och freddan dom sov i alla fall fast vi skrattade så högt och mycket! :) sen så knäppte vi lite kort på dom ;). och ringde till alex 2 ggr och han ba ; det var nog Mats. grismats ! haha, eller nått och då började vi skratta ännu mer :D.  sen vid 7 eller nått så ringer klockan. men TJEEEEEEEEEEEENA och godmorgon ! haha,då kommer kent sen och snackar lite med oss. och sen packade vi ihop våra saker, och sen åkte vi till deras verkstad för bussen stog där och sen efter ett tag så åkte ni mot tomelilla! i bussen så spelade vi ju ännu mer kort, och yatzy! :D haha, treeeeeeeeevligt som tusan hade vi på vägen ner i alla fall! :) när vi kom ner till tomelilla så regnade det. så vi satt typ i bussen och kikade och det blåååååste som fan. det var typ nån storm eller nått? jag kommer inte ihåg. vi kollade på någon film och då höll jag på att somna. haha :) . sen på kvällen så gick på alex och freddan banan och jag och sandra gick typ till en kiosk och man höll fan på att flyga i väg och det regnade... sen på kvällen så gjorde vi inte så mycket. freddan var med hampe och så, och sandra jag och alex satt typ i bussen. eller ja, alex kom efter ett tag. sen efter typ en timme eller nått så snackade vi med freddan och då hade han fixat att vi skulle gå på banketten på lördagen?!?!?!och vi hade inte nå kläder med oss för att gå på kanketten eftersom vi inte skulle gå på det?. så sandra och jag fick lite panik. haha, orkar inte skriva nå mer om det nu. så vi lärde fixa lappar och målsmanunderskrift och allt så. kristian nilsson var min pappa under helgen! :) sen senare på kvällen så kom mackan och jonas ner till tomelilla. dom åkte till max och mimis och doms buss. sen åkte vi med dom till vandrarhemmet!  haha, hade  lite problem att hitta till det med vi kom fram!:) då så kollade vi på rummen och så. sen åkte vi 3 och käkade pizza. hah, gött. sen kom mackan och jonas och hämtade oss igen. gick upp på rummet, bäddade och så. sen duschade ja. och sen sandra. fett skönt! :) när jag duschade så passade fredrik och sandra på att kolla igenom min mobil. haha, senså somnade fredrik. och jag och sandra snackade om något och skrattade som tusan! :) sen sa jag bara: jag kommer somna snart! och typ på någon minut så somnade ja. haha, stackars sandra! ;) och vi fixade skjuts av bill till banan på lördagsmorgon också. sen så ringde klockan och det var bara att gå upp. fixade oss och lite så, sen gick vi till "stan" för att hoppa in i bill's bil. men vi hittade dom inte . haa :D sen hittade vi dom, eller ja vi&vi.. då fick jag sitta i sandras knä. och bill åkte fel :D när vi kom till banan så gick vi och kollade lite för första träningen hade börjat. sen kikade vi lite ochså, kollade läget. gick in till alex mamma och lite så! :) hade trevligt. sen hämtade jag mimi, och vi kikadelite när dom körde! :) sen så skulle vi fixa biljetter till banketten och då blev det lite strul. aja, men det löste vi! :) hampes pappa johannes blev pappa till freddan och sandra och kristian blev pappa till mig. så sen så blev det perfekt med bijetterna och de. och sen böööööööööööööööörjade tävlingarna! :) haha, yeah säger jag bara! det började med mxgirls. och hejaheja! linda andersson körde som en kanonkula. och när vi var på väg ut till bandepån så låg hon 4a för och vi skulle heja på henne. så när vi står där med hennes pappa peter :) så kommer hon inte.. hon ramlade :( . sen så var det dags för alex tom hultman och ja, alla dom! :) så skulle jag filma alex för kent och dom ville de. för alex tar ju ungefär alla starter! :D haha, det gick ju bra för alla tror ja. förutom sandberg för han ramlade på 3:e varvet på tidsträningen och slog sin axel :( ... tråååååkigt ju. aja, första heatet det vann tom! :) grattis till dig! :)  och jag lyckade självklart gå i det fetaste lerhålet  som fanns! och mina VITA SKOR BLEV BRUUUNA! haha :D . ajaj. så det kan vara. jag orkar iaf inte skriva nå mer om dom andra heaten som var kvar.. eller jo, andra heatet för alex och dom så ramlade alex och han kunde inte åka nå mer !:( sen när det sista heatet knappt var klart så åkte jag sandra fredrik mackan jonas max och mimi till våra rum på vandrarhemmet för att duscha och fixa oss till banketten. och när vi skulle åka, så lärde sandra jag mimi och fredrik sitta i "skåpet" eller vad man nu ska säga? .. så står ja, och sen bromsar mackan tvärt och jag bara flyger omkull! och mina byxor gick lite sönder och  jag gjorde illa mig och vi skrattade !:D haha, sen så duschade vi alla och de. sen kom bill också för han skulle sova vi vårat rum. sen åkte vi till banketten. haah, jag sandra mimi fredrik mackan jonas och bill i en bil :b. sen eftersom ingen ville sitta där bak så tog vi stolar ifrån vandrarhemmet och ställde där bak så vi kunde sitta på dom. fast jag fick sitta i max knä. sen åkte vi, vi hittade typ inte till tingvalla där baknetten skulle vara. men sen kom vi fram. och det var feeeeeeeeeeta långa kön! och eftersom jag "var" kristians dotter och när vi kom till kön så stog och längst fram så jag fick gå före alla! :D haha, det kändes helt gött! haha. när vi kom in så lärde vi vänta på mårtenssons ink. sandra och freddan. sen så hittade vi bord och lite så. jag sandra fredrik bill och max vid ett bord :) , hampe kunde itne sitta med oss för han skulle sitta vid KTM bordet tror ja. till förrätt var det någon jädrans silltårta eller nått. hah, ingen vid bordet åt den! :p haha, vi hade väääldigt trevligt.  mimi max mackan jonas nypan och haglund satt precis bakom oss och killarna blev ju typ kanon direkt! :D haha, satt och skrattade ochroade oss att kolla och lyssna på vad dom sa! ;) haha, skrattade och skrattade :D haha, sen var det lite prisutdelning och så. och ALEX EEEEEEEEEERIKSSON BLEV ÅRET ROOCKIE! :D GRATTIS GUBBEN! ♥ haha, när han var där uppe och tog emot priset och de, och alex tar ju typ alla starter (klicka på Alex profil och den andra filmen och spola till ungefär 0:58 så ser ni en start när han tar den!) så när han stod där uppe och tog emot priset så sa han ungefär så här : ja, men det jag måste träna på tills nästa år är starterna. dom sitter inte till 100% så nästa år kan jag bli farlig! ;) haha, fan vad alla skrattade! :D sen när vi skulle gå tillbaka till bortet där vi satt så var det en kille som stog vi bordet där "pappa" kristian satt så sa där dära killen och klappade mig på axeln: men du, vaaaart har du vart i kväll? ;) haha, sandra och jag skrattade som fan! ::D sen efter nå timmar eller så vare dans och hela dadderittan! ;:D yeah, alla shakade loss fan! och den dära gubben alltså! :D fan vad vi skrattade ! ;D sen någon gång av alla gånger man gick in på toan så gick jag och mimi in. och då var det en tjej som stog och grina och skrek och allt, för jag tror hon hade brytit armen! :o stackarn.. sen dansade vi alla, mimi max sandra alex bill jag och algot! HA, fyfan! :D Algot, stor shakarn där! ;) haha. rooooligt. sen när det var ungefär slut så satt vi alla i sofforna och då var det två killar som hade däckat! :D hah, ena killen fick dom knappt till liv, såg ut som om han inte hade nå ben i kroppen! :D och den andra killen låg typ och sov, så gick algot dit och snackade typ som om han kände han! :D sen när man lärde gå hem så var klockan typ 3-4 så lärde vi stå ute och vänta. och det var ju iskallt! ;o så jag fick låna kristians kavaj! ;D haha, och han var askalas! :) sen så skulle han följa med mig till bilen så jag kom till rätt bil eller nått! haha, han är snäll han! ;) max och hampe följde ocksåmed oss till bilen, och det slutade med att dom 3 åkte med oss i bilen. kristian satt på en stol bredvid mig, sandra satt på en stol mittemot mig hampe på typ lådan med verktyg och fredrik på en stol och max typ stog. sen så tvänitade bill, och kristian flyger på mig med stol och hela helvetet och sandra slog armen! :( haha, fan vad vi alla garvA! ;) och kristian snackade&snackade.. typ så här ; men hampe! kan du inte köra ner tungan skit långt ner i halsen på sandra och röra om lite!? ;) haha, guud så vi garvade!:D sen när vi skulle lämna dom så hittade vi inte dit och allt. men till slut kom vi fram. sen åkte vi till vandrarhemmet och vi somnade typ direkt. sen dagen efter var det bara att gå upp & städa. freddan sandra och jag skulle egentligen åkt tåg, men vi sket idet! vi åkte med bill istället! :) haha, och mackan och jonas var inte så pigg eller ;) mackan kunde ju knappt köra typ , så jonas fick köra.  och på vägen hem åkte vi alla fel ungefär minst 5 gånger, höll på att krocka och fulllt med sånnt! HAHAHA :D sen i söndags kom jag hem, gjorde inte så mycket. sen sov ja ! :) jaa det var ju UNGEFÄR allt vi har gjort.! :)

alltså, det är så svårt att förklara hur roligt jag har haft det i helgen. det går inte att förklara! :)
men jag veeeeeeeeeeeeet hur kult jag haft de! :) och jag ångrar verkligen ingenting! :)

asighörgi

sova.sova.sova.sova.sovaaa.a.aa.aaaaa.
mosing ska sova

SANDRA HAR RYSNINGAR



snacka om att jag får äckligt mycket rysningar i kroppen av låtarna som går på min spotify lista nu!
det kittlas ända in i ryggraden

fyfan,sakna!

OM EN VECKA


jaaa jippi.
då fyller jag hela nitton år, och va är det som är roligt med det?
värdelös ålder att fylla.

idag har jag vart oroväckande pigg, ni ante inte hur skönt det vart.
väcktes av att robban ringde och väckte mig, va ner och mötte upp han på stan .
sen har jag även vart till kungsgården på kvällen, och till och med storvik en snabbis.


och nu ska jag sova, vakna pigg imorgon och ringa till läkaren och hoppas att få beskedet att få jobba påmåndag :D /sandra

these children learn from cigarette burns, fast cars, fast women, and cheap drinks

fredag imorgon. och jag ska till tandläkaren, snacka om att dom kan förstöra en dag. PÅ EN FREDAG?!?! vad tänkte jag på när jag sa att jag helst ville ha på en fredag?

antagligen kommer dom kväva mig med sina hängtuttar. igen. eller så kanske dom slår ut tänderna på mig för jag inte har användt min andra tandställning, den dära natttandställningen.
fast..... sist jag var där, för vääldigt länge sedan (fick skäll i telefonen för jag inte var där någongång på mina tider) så sa dom faktiskt nått i detta slag "ååh vad fint dom har flyttat sig, använder du nattandställningen?" då ljög jag  och  sa "ja jag har använt den".. fast jag inte hade gjort de.
och det är bara att jag vet inte vart den är + att det är för jävla ful. tror den ligger någonstans på mitt rum får jag hoppas!
om den inte ligger hos någon annan? och då om den var borta skulle jag gissa på..... sandras place. eller så har mamma vart och lagt den på nått bra ställe i mitt rum. SOM ALLA ANDRA GREJJER!!!!!

jag har nog aldrig vart normal

I'm still an animal

måndag tisdag onsdag torsdag
har jag träningar.
måndagar x2, tisdagar 1,onsdagar x2 torsdagar 1. jag har TRÄNAT TVÅ GÅNGER DENNA VECKA!!!!!
fyfan, fy skäms på mig moa. det är 4st träningar som saknas. BAJJA!! men idag ska jag träna, så då blir det tre.hiihih matteknodd? MOA SJÖGREN???? Ja föfan. not.


hade t.om prov idag, och vet ni? jag KUNDE alla frågor när johäänii "förhörde" mig. andra gången jag har pluggat till ett prov. mycket bra,mycket bra.
sluta efter provet= halv ett= HELG!
japp mosing har helg.


och du sandra. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm vad jag ska njuta av mina potatisbullar m. bacon nu alltså!

BARA FÖR ATT VI ÄR SMART



vi va bara pojkar,pojkar pojkar pojkar påväg att bli män

ibland funderar jag starkt på hur fan killar tänker igentligen? hur lite dom har innanför pannbenet. för dom har alltid fel i disskutioner och ändå lika envisa. och så tänker dom före innan dom säger nå
som man brukar säga " dom tänker inte längre än näsan räcker "


...

DU SKA BLI MINA

när jag bara vill

när det inte går som man vill, när det går tungt, eller när man bara VILL. enbart bara vill lixxxXXXXxxXXom.
nu ska jag gå och hämta mina killar, ben&jerry.
när jag bara vill likxxXXom
stackars hanna som inte bara kan ta fram den liksom, men jag kan bjuda dig på en bild så länge.


det är lugnt

nu är det dags, nu snäller det, nu ska jag äntligen göra det! /m

EN ONSDAG JAG VILL GLÖMMA NUUUUUU



onsdagar är inga bra dagar har jag kommit på....
för det första va jag igår glad när jag tänkte, skönt imorn är det torsdag...
så slog det mig att det va onsdag, happ då va den kvällen förstörd...
sen hade jag hoppats att jag skulle klippa mig idag, men så tillslut inser jag att det är nästa ondag jag hade.
det här med internet bokning är inte alltid bra. kollade inte på datumet.
sen att vakna med värk i magen som gjorde att tårarna kom, är mindre kul..
sen att typ spy av att gå upp ur sängen för att ta mig in i soffan..
för att sedan rycka upp mig för några sekunder för att åka ut och äta lunch med mamma.'
blev sittandes där hela dagen, pallade inte att åka hem. satt på en stol rätt upp och ner. KUL LIV
tänkte, åh så skönt tog mig en stund i deras massagestol som alltid är så skönt. men inte idag.....
nu vill jag bara somna och att det ska bli torsdag.

det är mycket gnäll på mig jag vet, men fan har tappat lusten av att gå runt och vara glad och possetiv när allt hela JÄVLA tiden går emot mig...
gör mig bara frisk så jag får va lite glaaaaaaaad

just nu känns allt bara fel.





























lasagne nu /SA NDRA

cookie jar

så fort jag går ut genom dörren (eller vart fan du nu går ut ifrån)
så slår kyla snabbt på min ömma kropp.

min ÖMMAAAA kropp, kylan måste ju fan vara rädd min kropp.
när man gått ute ett tag så är mina runda,fylliga,gooa, AS GOOA kinder alldeles röda av kylan.
kan vara härligt, men det ska vara härligt så måste i alla fall snön komma fallandes ner på våran jord. men finns det någon snö? nä.
när de äntligen är KALLT med stort K så varför kommer inte snön dårå? när det är varmt, jag men då är det bara frittfram med det hära äckliga regnet. men när det är kallt så förbjuder våran FUCKING vädergud där uppe att någon snö ska dem jävlarna inte få heller, mohahahah!!  men jag lovar, om jag någongång skulle träffa på honom i mina drömmar eller så lovar jag att stoppa upp nått stort och långt in i stjärten på honom. är han inte snäll mot oss och ger oss lite efterlängtad snö så... så ska han FÅ!!

men nu måste jag fan plugga sönder min hyber belastade hjärna, inte bra.nixpix för jag kommer ändå aldrig klara provet imorgon. eller iförsig, om jag sitter bredvid någon som kan det så kan jag ju kika på den.men ska jag vara ärlig, så tror jag inte att någon har börjat pluggat än. och inte mosing heller, min tid denna kväll ska jag tillbringa till att ha näsan i skärmen fan. eller nja inte riktigt, men jäklar var jag måste plugga. blidde inga träningar för mig idag, suckpuckjuck.
OCH. jag ska inte säga som jag alltid säger till mamma när hon vill att jag ska städa rummet, "jag gör det sen" eller "jag gör det senare" eller " jag ska bara..." NÄ inget sånt idag, nu, just denna dag. bara ett MEN....
..... jag ska bara duscha och ta bort en sak från datorn. sen ska jag tammefan bara plugga. OOOOCH ÄTA!!

EN TÅR PÅ MIN KIND


neeeej, nu tror ni jag är depprimerad. men nej det är jag inte
uuuutan, det är värre....jag har nyss dragit bort mina fyra plåster jag hade på min arm sen jag va på sjukahuset igår och tog prover.och satan va ont det gjorde. det sved så jävla mycket att jag hade lust att skrika HELVETE högt så alla grannar hör, men tänkte en tanke till...och kom på att mamma nog skulle döda mig när hon insåg varför jag skrek

nu ska jag sova, möts i drömmarna /////SSSAA

DET ÄR KALLT

jag fryser snart i bitar, kallllllllllt
hallå, min kära, vart är du när jag behöver dig som mest?

minus grader ute idag, hatar känslan av att näsan nästan fastnar ihop när man andas. men det värsta med kallgrader är ändå när man lär skrapa rutorna på bilen. aaaa blä.
VÄGRAR att skrapa rutorna, så imorse satt jag mig i en iskall bil, slog på högsta fläkt och kollade hur sakta men säkert isen försvann. det tog tid, jag lovar..men tillslut såg jag helt klockrent.

inte nog med att jag vart in på hälsocentralen en sväng idag, har också vart till tandläkarn.
både "skäll" och massa beröm.
åhh vilka fina tänder....åhh va duktig du är att borsta tänderna.....suger på den lilla karamellen extra länge
måste jag berätta va jag fick skäll för?
okej.........en tand va lite trasig för att jag är så DUM jag vet. att jag öppnar kapsyler med tänderna. tandläkarn tyckte inte om det och där fiick jag.

har även roat min lillafarmor idag hela dagen. hon uppskattar så mycket när man kommer och hälsar på så hon skämmer bort mig. puss på dig

nu börjar tvn/S


klä på mig

FÖRSTA DECEMBER idag!!!


idag får man öppna lucka ett på chokladkalendern.
JIPPI.YAEH. FAN att jag inte har någon då.

FÖRSTA DECEMBER
menas med att det är 24 eller 23(?) dagar kvar till julafton.

JULAFTON
menas med att man får julklappar, moa liiike it

MEN.....
jag har inte ens köpt nå julklappar, och som vanligt blir jag väl alltid
ute i sista sek.


RSS 2.0