where is my mind?

imorse när jag gick upp var det ENBAAAART 3.3 grader ute. snacka om att sommar har svichat förbi nu och hösten smyger sig in. vilket inte är ett dugg  kul! om jag skulle fått bestämma skulle det nog bara vara sommar och lite vinter, för vem vill inte ha massa julklappar och födelsedagspresenter? ;) (om man fyller på vintern..) aja, ni skulle bara känna när jag gick till bussen, hur det stack på mina lår när jag kom och traskade där så fridfullt på gatan i mina tajts,skorta och skinnjacka. också för att det ska låta lite varmare hade jag också halsduk och VANTAR vilket var verkligen behövligt denna morgon.


sant?

ålder är bara en siffra, och mellan siffrorna kan det vara hur stor skillnad som helst! så vad har då åldersskillnad för betydelse, ålder är en ålder, siffran är en siffra men kanske lite större än den andra!

dreaming of you

jag har kommit på att jag är ganska envis av mig, och mitt tålamod är kanske inte det bästa jämt.
och EMMA LUNDBERG du har nog rätt om det dära med idol. jag lärde kolla på det idag, eftersom johanna och jag stred mot emma om att idol inte var direktsänt idag, utan att det bara var på fredagsfinalerna. men...
jag tror att johanna och jag fick lite spö av emma i just det ämnet. och idag tyckte jag att coolast var ju den dära mariette och moa, men måste väl hålla lite på clara eftersom hon kommer härifrån.

meet me at the hotel room

tycker att en sak är lite komiskt här nu jag, men ändå lite tråkigt kanske.. men andr kanske tycker att det är lite extra tråkigt/sorligt. men både felicia &jonte har gjort slut, och sen nu hanna &jocke. betyder det också att julias &mikens förhållande ska ta slut snart? 
vavavavava??? vem vet säger jag bara

ha en skön sömn, för det ska tammefan jag ha.
om jag kan,är så att mäcki sitter i gästrummet som TYVÄRR ligger vägg i vägg med mitt dårå. så jag hör enbart oljud ifrån den dära gitarren.


hej det är nic...klick

hahahah..

här sitter jag med mina Wesc-hörlurar och träningskläder. jag hör inte om någon pratar med mig, hör inte vad dem säger på tven, hör inte om det ringer på min telefon, hör inte när mina naglar slår emot tangentbortet och det låter som en mus trippar över här, hör liksom inte så mycket alls. eller jo, jag hör min musik. men jag hatar reklamen på spotify, och sen gör jag ingenting?
jo...  det gör jag förresten.



bror &jag -07


bad influence

när jag klampar in igenom dörren hemma ser jag mackan sittandes vid datorn i gästrummet, MED EN GITARR I ARMARNA! oherregud. sitter och kollar på nå youtubeklipp när man ser hur man ska lära sig spela. kan ju han behöva eftersom han kan absolut inte spela. när jag satte mig i soffan med datorn i knät hör jag hur någon slags melodi (faktiskt) kommer ut ifrån en gitarr. tänkte: fan vad dum jag var mot han som sa att han kan verkligen inte spela när jag inte ens hört honom? funderade och tänkte till lite..
nej fan det kan inte vara mackan som spelar så där. och nepp! det var det inte heller, utan det var ju youtubeklippet. mäcki hade ingen dold talang på gitarr heller



+++++ en sak till..

stockholm kallar vi för fjollträsk, de finns inga vettiga männsikor där!


nattinatti

och varför har jag en mygga i mitt rum när jag ska sova nu för...?
dem ska ju vara döda eller sova så här dags!! MYGGFAN

från dude

jag har hört att i malmö/rosengård har dem fått två nya fågelarter fattar-du-va och muckar-du-va!!

weekend wars

visste ni att en kolibri kan flyga upp till 100 km/tim, den kan också flyga baklänges och har ca 1000 fjädrar?
om inte så vet ni det nu.

och nu var 2 and half men slut för idag.

wanna play?

varför varför varför?



varför ska alltid one tree hill vara så bra sorligt roligt och allt var det nu finns att säga?
jag är ingen så som börjar grina när något sorligt händer eller så i filmer serier och så, men idag när jag kollade på one tree hill hoppades jag på att kunna känna lite fuktighet på min kind!
MEN TROR DU DET ELLER? NÄE. detta är sorligt.  haha not!

we






jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill. JAAAAAAAAG VILLLL!!!

och jag hatar söndagar. verkligen
aja, går när jag och cissipissi låg i sängen och väntade på john blund så låg jag och skrämde upp oss så vi vågade icke släcka lampan. då är det illa, jag ska aldrig sova ensam hemma

moa ska laga mat? NEJ

igår var det sandra som gällde för mig. och när vi skulle ut till hennes pappa och lämna något tror jag att vi åkte i den risigaste bilen. jag skämdes så jag lärde sätta på mig mössan så jag kunde dra ner den utifall det kom någon jag kände...


fast mycket mycket risigare än den på bilden.. och fråga mig inte varför hon hade den! bytt ner sig från BMW till en rostig gammal volvo.

och idag när jag kom hem skulle jag ge mig in på något jag inte brukar göra eller ska göra. ATT LAGA MAT!!
men eftersom det bara är jag och mackan hemma hela helgen så lär jag göra lite mat. som tur var det bara jag hemma så ingen annan skulle få spyattack. hursomhelst så skulle jag göra pasta carbonara. börjar med att jag slant med kastrullen i händerna så allt vatten åkte ut så det blev översvämning i köket, sen kokade det över, det kokade fast, jag spillde hej vilt.. maten knullade inte alls i munnen, det smaka U.S.C.H.! sen när jag gick in i köket igen och skulle ta undan efter mig,så hade jag en kastrull fylld med vatten.. och självklart tappar jag den på mig själv så det såg ut som jag kissat en hel jäkla flod. det måste vara ett tecken på att jag inte ska laga mat mera.
vilket jag inte tänker göra heller.

sen äre ju kul att det finns någon hemlig beundrare här/där ute också! ;)


ksejgsöd

fan vad jag är glad nu. att vakna nu, ligger i säng och känner efter. fan har jag träningsverk i axlarna? tänkte att nej fan jag har ju inte tränat.. då slog det mig att jag måste bara ha legat konstigt. inte lika kul då.


HEY



lyssna....

all star

jag har nog den bästa pimpigaste duden ever?!
haha, nej men det är nog sant. go &glad som en kexchoklad. får en på bra humör och ett leende på läpparna.
ringer alltid och säger godnatt och det han kasta ut sig idag var bland det.... KONSTIGASTE?!
dude:moa... om jag inte är tillsammans med någon när jag är 30. kan vi gifta oss då?

så.....
om han inte har någon girl i sitt liv när han har levt 30 braiga roliga och spännande år. då är det han och jag som står där vid alltaret. eller vad heter det?  haha.

bajshoppa




ugglor i mossan



helenas lektioner alltså, bara lek. tjugo minuter till helg och det känns göttmos! johanna och jag har spenderat denna 3(?)timmars långa lektionen till att spelabil spel, kolla på resor och leka lite.

nytt

ny "design" på bloggen. fyfan vad jag är dålig alltså.

överraskning till johanna

Try JibJab Sendables® eCards today!

LACK

vet inte hur länge jag vred och vände på mig i natt när jag skulle somna. INTE KUL!

sen när man kommer till skolan så puckona gjort om vårat schema IGEN. så egentligen skulle vi börja 12.20 på onsdagar men icke. börjar tio i nio istället oc slutar typ vid 11 eller nå på torsdagar. men skit samma! kommer till skolan och daniel är SJUK utan att dem skrivit det på progress era skitstövlar. så kul.....
och våran andra lektion skulle börja tjugo över tolv. SUG!!! så vi snackade med niina så vi har redan fått börja den lektionen dock utan lärare så det är chill. slutar alldeles strax eftersom vi skulle ha daniel i idrott också men han är ju sjuk. så två chilldagar irad. och imorgon vid tiden 11 ÄR DET HELG!! sug på den ni.


LEKTIONSFÖRDRIV


nu måste vi dra

också var det måndag igen. och jag lovar, det kommer mer måndagar i våra liv. men jag h.a.t.a.r den som lagt vårat schema. matte från 08.15-11.45. V.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.DDDDDDDDDD TÄNKER MAN?
antaligen inte så jävla mycket. .....men that's life.

 för inte kan jag koncentrera mig eller sitta still så länge + att vara tyst och jobba. mina hjärnceller är inte uppbyggda för det. sen den svenskalektionen alltså.
radioprat=att läsa högt inför klassen=moa=körd. japp.
så det kan vara. ajg kan verkligen inte redovisa inför klass. så där satt jag längst fram iklassrummet och läste om min helg i göteborg på ullevi.

nervös? ja är det var väl bara förnamnet. att och vred och vände på mig hela tiden.
men 'jävlar så fucking bra jag ändå måste bara. för ett VG är vad jag får. inte så jävla dum ändå!!!
nu kommer jag somna skönt, FÖR INTE NÅGON REDOVISNING PÅ LÄÄÄÄNGE FÖR MIN DEL, hajjar ni?


SANNA HJELM



mmmmmh, min kära vänn! sanna hjelm.
snygg som få, ingen är som henne! +++++ lite dator-nörd.

dont' give up, you will make it



kollar på 5an. gynning,vilken sköning. sedan ska jag städa rummet och slänga mig i sängen. uppsala tomorrow with my girls!

CHOCKAD THAILÄNDARE

när jag idag skulle beställa thaimat i stan, och jag beställer curry kyckling wok utan grönsaker. kollar hon inne i kuren på mig och säger va? jag upprepar 20 B utan grönsaker. ännu en gång säger hon vaaaa lite högre? jag säger ännu en gång va jag skulle ha.. hon vänder sig om till hennes arbetskamrat och säger åt henne att komma.  jag sa för fjärde gången 20 B UTAN GRÖNSAKER! hon svarar? menar du att du ska äta bara kyckling sås och ris och inga grönsaker? JAAAAAAA !! hon kollar på mig som om att jag vore knäpp. vänder sig om och berättar för den tredje arbetskompisen berättar va jag ska ha och alla skrattar..

det va tacken för att man ville försörja dom stackrarna som står där dagligen och gör mat åt glupska människor

HAHA JAG HÖLL PÅ DÖ


när jag såg detta på idol!

hem till mig!!


ni är mina. bara miiina

AT SCHOOL



haha, när man har småföretagande får man faasiken göra vad man vill,
iallafall när helena bara säger : eeeeh... öööhmm..

MIMI!!!



mimi ska vi springa tillsammans varje tisdag i spåret? slipper du springa själv +++++ att jag behöver det!!

joshusögvöDVÅ


09:09 09-09-09

vart en jäkla massor av nollor och nior där va...

haha, nu är klockan 9 över 9 och datum 09-09-09.
deni. snacka om att man ska pussa på klockan och önska sig någonting idag!


vem vann inte?


på harpan just nu? om det inte är tjejen till hööger


.

VEM FÅR INTE GÅ IN PÅ SYYYYYYSTEEEEEMET? HUNDEN KATTEN GLASSEN HUNDEN KATTEN GLASSEN!!

always love

ledig idag dåråååå. och när vaknar jag inte då? jo vid 08.40 faaaaaaaaaaaaaan..
jag som verkligen skulle sova ut, vaknar med världens fläskläpp och svår inne på läppen. inte så attraktivt.somna om till det är någon dåre som ringer som ett pucko på hemtelefonen. svarar man inte, är man inte där så lägg på för tusan.
men det spelar ingen roll för idag är det V.Ä.S.T.E.R.Å.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS i S.I.L.V.E.R.K.U.L.A.N med sandra! kan intebli bättre. så ikväll ska vi hitta på en massa tok.






love always remains

drömde att mina tänder var genomskinliga inatt...
och det första jag gjorde imorse var att kolla på mina tänder. och var dem det? NÄÄÄÄÄÄEE..
kan säga att jag är TRÖTT?!?!?!?  japp, jag är trött. tur att det är sista dagen i skolan idag dårå. men schemat är ju inte så jälva bra heller. tur att vi slappp mentorstiden idag. en liten sovmorgon. TACK FÖR DET!!!
slutar väl vid fyra idag igen,suck.


marie is a star

"Tack för din beställning. Du har nu fått plats på Silverkulans övernattning 4-6 sep. Priset blir 125kr natten per person. Medtag egna sängkläder o frukost, lunch, middag ingår ej. Möjlighet till grill. Ner o upp vevning av stödben kan fixas byte mot en liten stunds barnvakt.
VÄLKOMMEN "


YEAH



spelas i mina hörlurar på lektion

I DON'T WANNA SAY... SAY GOODBYE TO YOU

lustigt...
när jag kom hem från skolan, skulle ta ett glas vatten och när jag ska öppna luckan till glasen står det en...................... YOGHURT där..
haha, tänkte jag och stängde.

men när mamma och restan av co. kom hem kom jag på det. ropar: MAMMAAA. DET STÅR EN YOGHURT I SKÅPET MED GLASEEEEEEEEN.....
- va?! en yoghurt? mackan har du ställt den där?
- hmm.. ja det kan vara rimligt. var lite tröött imorse.

haha, ja snacka om trött.



annars har dude åkt till belgien för att operera sig. den skiten ringde innan han skulle åka idag. och självklart... ska jag ha lektion!!

we breathe the air, we care.

oj.shit pommesfritt! (stavning?)
nu är det RIKTIG höst. fattar ni? hänger ni med?
H.Ö.S.T   är det precis vad som har kommit nu. första september.finns  ju en bra sak med höst.
höstlov och varma mysiga kläder. eller det var ju två saker. men höstlovet är inte långt bort.
haha lite knäpp är jag nog allt. går in på andra veckan i skolan och jag säger att det är snart höstlov? ahha men jag läääääängtar så. för jag är för trött för att gå i skolan. ++++++ att det är ju ca. bara 7-8veckor kvar till höstlovet och typ 1år till SOMMARLOVET?!?!?! eller vad det är..

+ att iförrgår under natten hade mina naglar växt och fått franskmanikyr bara så där ändå, huxflux liksom. asnice.
 

annars ska jag snart dra till tufftuff-tåget. för det tar jag till skolan idag. vet att det är proppat med folk på denna buss som johanna oh jag skulle annars ta,och det gillar vi icke!!! haha, pussy'n vi e. aja. börjar 08.35 idag, wiho!! sug


DUDE PÅ SJUKAN

igår efter träningen ringer det i  min telefon. hmm.. dolt nr vilket hade ringt tidigare också.
svarar
hmm..hallå?
hej
vem är det?
det är rickard.
och Dude ligger på sjukan! knät är typ pajj. efter han vart och kört i danmark så krascha han där och pang. så han stackaren låg där helt själv igår, och väntar på operation.
PPPPPPPPPUCKO! jag som hade sätt framemot v-ås och ullevi för du skulle köra :D.. haha. aja sånt som händer.
kryis! =)


RSS 2.0