SMS AV FARMOR!!

okej.  nu när ja ligger här i sängen och skulle precis ställa ifrån mig datorn plingar det till i ena mobiltelefonen. ett sms.
och det är ifrån......... MIN FARMOR! normalt att en gamling skickar sms nu? nääe. hon ska sova för länge sedan, eller så är hon nog full. jag har ingen aning,´annars blir'e godnatt nu för min del.

sandra har stora bekymmer

en sak som igentligen är en bagatell, som är förbipasserat för länge världen sen. som ändå inte släpper, jag gör allt för att glömma. ingenting hjälper. jag kan bara inte släppa tanken ifrån det. önska jag bara kunde radera allt och börja från 0. det går inte!!!!!!!!!!
hur länge ska jag igentligen behöva vänta för att äntligen kunna leva i nuet. det här har tagit upp tillräckligt av mitt liv... jag kan inte grubbla mera nu, kroppen säger stopp....
snälla, låt mig få släppa allt och börja om


SITTSÅR I ARSLET

fredag igår, var i skutskär åhså.  och imorse, vaknade ja ca. 6 gånger. har så ont i magen, har haft det sen i onsdags. det är synt om mig nu. så imorse blev de ingen sovmorgon, för halv10 åkte vi in till stan, sen var det sådan dära kurs för övningskörning eller nått. kan lova attja har sittsår i arslet nu. sen blev de icamaxi och nu hemma. och sandra, jag äter det som du tycker luktar sååå gott. NOOOOOT, men jag äter banan :) mmmmmmumma.

LÖRDAG

jahapp, då har mamma övergett mig för att tillbringa en helg i borlänge. mindre kul, jag som hatar att vara själv.som tur är så är petter så snäll så att han skulle komma till mig när han slutar jobbet klockan 6 och sova kvar här så jag slipper vara ensam :P snäll han är! men nu skulle även pontus vara hemma för pappa och dom är så sjuk, han vill inte riskera nånting inför morgondagen.
så ikväll blir det en lugn kväll i soffan, med köpmat hyra film och ett glas vin. myysigt. så ska petter följa med till rörberg imorgon och kika på pontus när han har tävling. KUL:D
skulle ha nött övningskörning i stan med pappa idag hela dagen, men han ligger i 40 graders feber. så nå sånt vart det inte heller :/ tyfiskt.
nej, nu ska jag göra ett ryck och städa lite sen en dusch. måste ju se någorlunda ut när man får finfrämmande ;P

seeeeeeeee you /SANDRA

+o(

godis ferraribilar ni vet, dom är gjorda av LÖSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ännu mer äckligt, att i en coca cola är ett ämne fågel skit :O

VÄL HEMMA!

äntligen hemma, vägen hem ifrån karro kändes skit lång. i mörkret, helt ensam i valbo. JIPPI!
jag & mikki gick dit en sväng för att kolla på let´s dance, kollade på en dans sen blev det mest kackel. trevligt va det allt, så längesen jag umgicks med karro så det va extra roligt. och så va juh guldklimpten mikki med också, bra humör början av kvällen som slutade med sura miner. ackack,håller tummarna för dig inför morgondagen!
nu ska jag vrida på högsta volym på tvn och kolla film,skojjjjjjjjja mamma. ska vara tyst.
godnatt fredag! /sandra meeed 2 a.


kvack

nu ska jag iväg eller ja..strax. och stå målvakt på tlillebrors träning igen. och jävlar om killarna skjuter på mig. då blir ja inget att leka med ;)  annars blir det nog käk nu.

radio girl

 

BAHHHHH

Julia, lilla gumman..♥


jag vet i alla fall vem som har lätt snyggast bankomatkort :D


2009-01-28

va med miki på köpis en sväng, hittade faktiskt ett par byxor och en tröjja. men mer ville jag ha, va på nå så grymt handlingshumör. men nej, mer hittade jag inte. sen kom miki på den idiotiska idén att gå på ikea, snäll som jag är följer jag med ;) när vi åkte där ifrån mådde jag illa som en gris, på grund av att en kille stog och spydde mitt i gången där vi skulel gå förbi +o(
sen åkte jag vidare hem till pappa, hälsade på sjuklingarna och sen tog vi husbilen upp till rörberg. för att pontus skulle träna mörkerkörning. pappa och jag gick hur långt som hellst. typ en mil, mina knän värker nu kan jag lova. efter att ha pulsat i snön i en och en halv timme.  men skönt ändå, röra lite på sig.

nu ska jag strax kasta mig till sängs och slå på en film!
godnatt sweetheart /S

träning nu

skoltrött, det är vad jag är . annars varje morgon när jag ska fixa mig och så tänker jag på sandra...... alltid.
det är nog enbart för vi har samma roll on, eller vad troru? mina armhålor luktar sandra.
hoho


we need

en ny header - we neeed.
annars ska jag nog hoppa ner i sängen. göra en matteläxa också.
gooodnatt.



TISDAG

ganska dålig på det här med uppdatering, ja. :p
idag har jag verkligen pluggat till körkortet . shit. helt snurrig i huvudet. tror det inte får bli nå mer nu, kan knappt läsa frågorna längre:p men jag måste ju, så dålig som jag har vart att plugga innan :/ typiskt mig att vara ute i sista sekunden jämt. får bli mer någon annan dag :)
så mycket annat har det då väl inte hänt. mc mässan i helgen, själva mässan i sig gemfört med andra år va den kass. men tycker alltid det är roligt att gå och strosa runt.men det tyckte inte dom andra. så vi for hemmåt tidigt.
bra nu.

2 år, 2 dagar sen. den gladaste i världen va jag då.
det sprutade f*n kärlek ur öronen på mig.
hur kunde allt vända så fort? från att vara så sjukt bra. till piss.
jag va älskad, jag älskade och det gör jag fortfarande.
men fan alltså. det är över nu, och bäst så. men önskar nog ändå att
det va som det va för precis 2 år sen.



bild1 - only for you sis. där kom den 

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ RYCK UPP DIG FÖRFAN!
burrrr... nu får det va bra för mig. /SANdra
     

luka

sandra å jag är ganska dålig på det här nu..aja, söndag var de RM i falun, vi spelade bra men matcherna gick inge vidare. gick och lag mig kl8 fast ja sov i bilen. snacka om sluuut.
annars börjar vi med nationellaproven nästa vecka och ja håller redan på att skita på mig,så nervös är jag.
nu ligger ja i sängen och tuggar hubbabubba så det stänker om det är lyssnar på det här


GODMORRON

goooodmorgon.
hatar denna helg, inge sovmorgon någon dag alls. fyskam! idag är det RM i falun. första matchen är någon gång på förmiddags stråået. aja, ska åka nu typ.
önska oss lycka till!!


tandställnings-moa

ja eller hur sandra.... det ska ju bli grymt jobbigt att åka dit när dom bara hänger på en..
men det ska bli kul iaf :). annars idag var ja hos tandläkaren. tandställnings-moa kommer ja bli!  och ja skojar inte. ingen skola eller. och jag kollar på handboll. tjing

2009-01-22

jag förstår om ni undrar, varför vi nästan aldrig bloggar.
eller ni kanske ha sett löpsedlarna, läst tidningen eller hört nyheterna. att både moa och jag har gått in i väggen, och då menar jag ingen vanlig vägg. utan att vi har blivit utbränd. det är inte lätt att vara så populär som vi är, så fort man går utanför dörren så är dom runt om en, fotograferna, TV.
vi har ställt oss frågan, är det värt att åka till stockholm i helgen och strosa runt på mc mässan. det kommer bli en tuff dag, många som sliter i armarna på en. men vi får hålla ut, en dag. tillsammans. va gör man inte för sina fans?????

2009-01-21

ville bara tillägga att moa betyder massor för mig


-sandra, på bättringsvägen


JAG? MÅÅLVAKT?

japp..ni läste rätt.ska stå målvakt påå lillebrors träning. hemma med 1000 skotthål /moa

SJUK :(

hatahatahatahatahatahatahata, att vara sjuk. gör mig frisk nu.på 2 sekunder?snälla! -sandra:(

18 JANUARI OCH VA ÄR DET FÖR DAG DÅ?

JA DET ÄR EN VANLIG DAG, JA DET ÄR EN VANLIG DAG.
NEEEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MOAS FÖDELSEDAG HUURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!
GRATTIS STUMPIS.  :D
I LOVE YOOOU

vi har så fruktansvärt sjukt kul tillsammans när vi är ute på våra äventyr. vi skulle kunna göra det tråkigaste som finns och få det till hur roligt som hellst ändå. mera mera mera mera..  
du gör mina dagar



SANDRA...

...till dig enbart från mig


Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

sommar helst

 

onsdag

jobbat hela dagen, blev hämtad strax före klockan 5. sen bara hem kasta i sig mat, byta om och nu ska vi åka på hockey =).

bråkar du med pontus, så bråkar du med mig. det finns inget värre än att se han ledsen. älskar dig bror♥

HEJDÅÅÅÅ ////////////////// SANDRA

usch

jag ser det frammåt! jag vill ha helg då jag kan sova lääänge..

sluta upp..

Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Dom elaka ryktena skratta han bort,
tills att du såg bevis, o fick nog.
Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg.
Han var, din blott, enstaka nätter.
För ett risigt ligg.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.


förvånad?

haha,snacka om förvåning. idag när vi satt och fikade på jobbet så kollar jag på min telefon. med förvåning av att mina småsyskon som brukar vara som bakrunds bild hade förändrats till en 68 årig gubbe.jo mycket riktigt. magnus hade snott min telefon knäppt kort på ingmar och fixat till det där fint. jag höll på att vika mig i skratt, och ingmar satt stolt och flinade. varje gång jag tar i min telefon nu lyser han som en stor sol, bara för att han tror att jag gör det för att kolla på han =) nu har han erbjudit mig att låna hans bil och massa mer. haha, dom är så sjuka. helt underbara: D jag säger som moa skulle sagt jag trivs som "crossen på crossbanan" på mitt jobb. med ett leende på läpparna sliter jag på jobbet.
godnatttttttttttttttt/SANDRA

VADÅ BLOGGTORKA?

tror ni jag har dött va? sån tur har ni inte. nu är jag tillbaka, bättre än någonsin. trodde jag ja. har verkligen inte haft nånting att skriva om, eller så har jag bara inte orkat :p
soffpotatis,ja näst intill. men nu skall det bli ändring. jobbar hela dagarna och på kvällarna har jag fullt upp med annat eller så ligger jag i soffan och saknar moa. ja, det är just precis vad jag gör. satan så längesen det va jag träffa den satmaran nu. måååste ändras. hon fyller också 16 hela år på söndag. TÅRTA! snacka om attt hon blir gammal alltså. bara 49 år kvar till pansion nu stumpis. ta vara på tiden,
har nyss tagit mig en promenad med mikki, inte så lång men otroligt välbehövligt. så skönt. nu ska jag bada en sväng och sen kasta mig i sängs och fördriva lite tid i telefon tror jag. ta vara på tiden sandra, ja juuuusste så vare ja..

hoppas allt är bra med errrrrrrr
take care, sandra med f

islands in the stream

ganska lugnt på bloggfronten nu ett tag tycker ja då dock. men det skyller ja på att det har vart lov. men nu är det slut också.. annars ikväll är det vi tjejer bara. mysigt. cecilia och jag har suttit framför tven och kollat på Dolly Parton. gammal tant men sjungen som på en vals ju. eller vad man brukar säga. annars hoppade cissi nyss in i duscha och ja kollar på tv och sitter här.
   

wrong way on a one way track

ja fyyyyfan! idag hade ja viljat skjutat lärarna. värsta rivstarten första dagen i skolan. typ alla på övervåningen fick åka hem för värmen har gått sönder där uppe. och självklart har vi nere så vi fick gå hela dagen. och dom hinner inte laga värmen tills imorgon där uppe så lillebror är ledig. fyyyy!
 

wrong way on a one way track

DÖÖ

upp för skola så här tidigt efter ett skönt lov..
är inte min grej alltså. hoppas alla på skolan (lärare) dör och jag slipper skolan.

2008 DEL 2

                                                  

2009-01-04

imorse hade jag klockan på ringning 05:00.....mm...jippi va kul..
gick upp klädde på mig, pappa ringde och berättade att det va -17,5 grader ute. va bara att ta på sig ännu mer kläder och göra sig klar. för klockan 06:20 stog magnus utanför och väntade på mig. hem till pappa och lasta sen vidare till bergby. där det bjöds på enduro. jag vet, enduro är igentligen skit trökigt.. men vadå? pontus körde juh. kul va det, men kallt.. eller ja, jag hade hur många lager som hellst med kläder på mig. och så sprang vi hela tiden så kroppen va kokhet. men näsan:O man kunde inte ta djupa andetag med näsan för då frös den ihop:p haha. ashäftigt va det. jaja, dagen gick och det gick bra för pontus tycker jag.men det tyckte inte han.
aja.
blev tvungen att jobba imorgon också. igentligen hade jag sett fram emot en lugn dag med sovmorron och sådär. men kul att jobba också :)

nä ska klä på mig nu,har nyss tagit ett låååååååååååååångt bad.
/SANDRA


mot pulkabacken :)

woohooo, nu ska det bli myspys i pulkabacken med tjejerna!
se  upp  i backen, nio hål i nacken! eller vad det var man sa när man var liten.


JULKLAPP AV RICHI

" du är cool dude in da house. aha aha moa fick en ny mobil av tomten,siken gren nästan som ett nej, ett nej av kalle,han som sover med sin nalle.nallen som är gjord av glas,glas som i ett ras aha aha passa micken uo, richi tackar för sig.."
min julklapp!

/moa

2008 del ett

                            

JAAAAAAAAAAAAAA! :D

sveriges juniorer i VM finaL ........

det va spännande,
sa


bäst

ojojoj.
min nyårsafton var ju kanonbäst.
tackar mina babes för en glasklar kväll,natt,morgon.
tack och dock moa!

22:23

har sett 3 filmer idag, men bara 10 minuter av vardera. ingen va speciellt bra och verken jag eller mikki va filmsugen, vi tog frAM kortleken och körde plump istället. det vart dock oavgjort. jag & Mikki på samma poäng. fast jag va bättre ;Pkul va det. nu ska jag kasta mig i sängen framför tvn med vanlig ordning och somna till den. jobbar imorgon =) i like it.
Näääe? jag och mikki har inga hemligheter....ingen slår det,

godnatt babes
sandruu


2009-01-01

Grått Nytt Hår!..2009



dåså har vi avklarat ett helt år till då,det här året ska vi ge gärnet. det kommer glittra hela året.mitt nyårslöfte är att ta vara på mig själv. skita i alla skitskallar. leva livet med andra ord :D -körkort,jobb,vill utomlans,massa cross,umgås med dom bästa,undvika allt som gör mig ledsen/arg, ta dagen som den kommer.-
gör mig sällskap och gör 2009 till det bästa?
nu ska jag ta på mig dom skönaste kläderna jag har, ta en tablett mot magen, sen ta mig en promenad hem till yrast och kolla film och göra av med dom sista aggritionerna för det här året. slappa och bara ha det bra.
heeejheeeej /SANDRA

RSS 2.0