FB


bang bang


en super seriös sanna och en överglad moa

helgen är snart över, men vad gör det? det är ju fan helg hela veckan nu.  hörde jag LOV? jajjomen.
bravader har det vart hela helgen. men ikväll blir det mys hos bettis med hela FB, eftersom hon och jonas åker på tisdag så har vi en mys-säga-hejdå-kväll där. mysfaktor kommer vara: HÖG.

men igår. herregud, anna och jag kom till Lippo. vi gick ut på balkongen (för att prata med johan och simon som var typ dom ända vi kände där) och då kommer Roppo och någon mer ut. så det blev, alltså utan att överdriva, FETA FIGHTEN!! anna och jag stod där ute, alla blev knuffade hit och dit, det var knytnävar här och där, lattjo lajban slog en ölburk i huvudet på Roppo så det bara spruta öl. Alltså ni skulle sätt! Anna och jag blev rädda, skakade och hoppade runt där för att inte få nått slag på oss, det var KAOS!!! medans vi står där ser vi hur chrille står lutad mot räcket och små ler. haha det var så fult!
sen kom polisen, sen blev det chill. men det var nizz



mera party

det är fredag.det är lov. behövs det sägas nå mer.?
ikväll blir det så klackarna i taket  och ett grovt träningspass bestående av dans hela natten låååååång med dom bästa tjejerna! bra bättre bäst
 just nu är jag redo, sitter bara och väntar på att anna ska höra av sig när skjutssen kommer och hämtar upp oss! snäll pojk som åker och hämtar oss. dock ingen aning om vem det är. zpännand3
PEACE OUT


IDDI



tror att min bror och jag är lika dumma..!

tjollahopp galloppp

morrnmorrn.
sitter i skolan nu på mattestugan. lyssnar på när linnea sitter och babblar med per. hon försöker att klara några uppgifter. vettefan hur det går för henne alltså. men hoppas det går bra!
sen efter lunch vid kl12 är det matteprov.
nu ska linnea ha hennes dator som jag snodde lite hastigt.

simma lugnt.
fred ut

bjussar på en fin bild på min kära klasskamrat johanna.t

leva livet kom så ska vi leva, livet livet

såklart hade man sätt avsnittet. kuk
men nu blir det sova. oskönt.skönt.
välj själv.
nääätz


För vi lägger benen på ryggen - lite som ett stretchingpass

beslutsångesten kommer in över mig.
sova. vara vaken och kolla på nitro circus. sova. vara vaken och kolla på nitro circus.  VET NI HUR JOBBIGT DETTA ÄR?!

har även kommit på hur jobbigt mitt liv skulle bli om jag skulle bli allergisk mot nötter. då skulle jag ju aldrig få i mig någon M&M igen. min värld skulle rasa samman!
har ni även tänkt på det, att imorgon får jag LOV!! hur underbart? hur skönt? AWESOME DUDE.
nä vad säger ni peeps, det är bara en kvart kvar till nitro circus så jag kan gott och väl vara uppe och se det.

SKA även meddela att på naturkunskapsprovet fick jag...... ett G. hur överlycklig är jag inte?! SÅ HÄÄÄÄÄÄR glad är jag. trodde verkligen att IG:t skulle sitta som en smäck där. nu drar vi och firar med lite saft och M&M's.


SE OCH NJUT

så här kan det se ut när det är jag och bettan som delar en massa timmar tillsammans!



vi vill ha platt mage platt tv platt allt, utom ett par utstickande silikonpattar

nizz. NÄE!!
ki box med sanna idag skulle det bli. men näääääääää. mosing har ju matteprov imorgon, och tränat? hmm, nä tänkte väl det.så ist för att ha skoj på ki box ska jag ha tråkigt i matteboken ist. JIPPIIE!!

welcome to the world

godmorgon sverige.
jag vet att sverige spelade match idag(inatt?) eller när. men hur gick det? OS rör mig inte alls. ingen aning till nått. sååå.. någon liten ihopsjunken själ eller någon annan själ där ute som kanske vet hur det gick? och vad spelade dom om?
TORSDAG. menas en onödig fjuttig tråkig lektion. tio i tolv-två. då tycker jag att man likagärna kan skippa den. menmen. inte'råå.

MEN.. det handlar väl ändå om att bjuda på sig här i våra korta eller långa liv?
elisabeth nilsson och moa sjögren gjorde TVÅ tabbar igår.

"Idag gick jag och moa ner på stan och skulle handla grejer inför min och jonas resa. Nytt smink, duschkräm, hudkräm och sånna saker. Vad händer när jag kommer fram till kassa. 25riksdaler hade jag kvar på kortet. Det var en jävla tabbe. haha. Jag lyckades skrama ihop stålar till ett paket tekakor iallafall eftersom det är slut på mackor hemma.. haha

När vi kommer hem så ploppar det upp i moas skalle. VI GÅR PÅ BIO!! Så vi bestämde att vi skulle se farsan. Jag har redan sett den förr. Men det gjorde ingenting för mig. Jag tycker om den så mycket. Så moa åkte hem och skulle åka hem till sig och hämta biljetter till oss båda.

När hon kommer tillbaka har hon 6 olika bio kort med sig. Så vi gick till bion och ska betala. Vad händer? Alla kort är tomma. Där står vi i kassan och håller på skrattar ihjäl oss. Andra tabben under dagen. Men vi löste det där ändå. Vi kirrade pengar på nolltid och fick se våran älskade film.
"

snodde av BÄÄÄTZFUCK för jag orkar ej skriva mera nu.

har vi inte adhd, så lär vi ändå få det

what's poppin'?
nadaaaaaa.

skolan idag var väl... hmm. chill.
började med att komma 1timma försent. då det var 1timma kvar på lektionen,och vi hade rast i 20min så ja.. ni kan ju räkna ut att det var 40min lång lektion. lunch. sen datakunskap. VILKET HELVETES JÄVLA SVÅRT PROV!! schnep. johanna och jag försökte att kolla på varandra med de gick inte. per, vilken jävla HÖK!! och mitt under provet gick strömmen på skolan. och tacka gudarna till att bygg-gubbarna grävde sönder den kabeln för vi fick ju sluta TRE timmar tidigare. gash. det var skönt!.
sen på kvälla blidde de FARSAN med bettan. HAHAHAH vilken jävla film. me like me like

johanna och jag på olympiastadion i berlin 09


for the sun

morr'n morr'n.
kan säga att imorse, damn girl va trött jag var. och hade fått för mig att gå upp 2, TVÅÅÅ timmar innan tåget går(?). fråga mig inte varför. slutade med att jag gick upp för kanske 45min sedan?
nu blir det bajsskola som jag hatar förjävla mycket vid det här lagret. men....
MEN SNART ÄR DET LOV! me like me like


spela mig på radion

nej nu vill jag inte vara med nå mer. då elisabeth nilsson bara mobbar mig hela tiden. buhuuu. 
näätz peepz!

let's have some fun this beat is sick

plugg.hoffmaestro.plugg.hoffmaestro.plugg. och lite mer hoffmaestro men ännu mer plugg.
datakunskap, varför har man ens det? ett sött IG kommer nog åka in på det pappret också. enbart för det är förjävla svåra saker och man ska läsa igenom en jävla lång power ponit-sak som är skit svår också.
hur smart tror han vi  är?  antagligen en hel drös med raketforskare. men ack så fel. nu  måste jag plugga, lyssna på mjuzz och äta lite M&M's kanske? jo det vore bra det.

you are a shooting star, that's why you are my favorite

haha. min lilla vän, eller liten och liten vet jag ej. snart ett muskelberg, NAAAT! ;D  närå. men hon har gått med i klubben till att köpa en iphone. så idag hade den tydligen kommit till na. och när jag sitter och gibbar lite fint i soffan så ringer hon, och frågar: HUR FÅÅÅR MAN I SIM-KORTET?!?!?!
hahah, lite jag skratta.  men efter jag förklarat så hitta hon saken OCH fixade det.
en guldstjärna till dig gullhjärtat!


colgate white



näpp. nu blir det dusch och  plugg? som jag skulle ha gjort och börjat med för 1timma sedan..

mogörra

nämen hallååja. vad vare jag sa? back on track or what!?
kan ju informera er att eran favvis mosing är sjuk. det är inte kul alls. vaknade för 30min sedan(?) HUR OFTA BRUKAR JAG VAKNA SÅ SENT? det betyder att jag är sjuk.


i danced my ass off and had this one boy completely naked

nä vet ni vad.?
 man kanske skulle ta och hoppa ner i sängen lite tidigt en gångs skull kanske. vem vet? men jag tror nog att jag ska göra det va.
vet att mina/våra fänz kommer att bli ledsna nu men jag lovar.
BACK ON TRACK TOMORROW!

ps. sitter och snorar som en och annan jävla jude, och hostar upp lugnorna! ds.



svåårt

blondin/brunett?


man har alltid vart cool

igår var det en trevlig afton.började här hos mig med tjejerna, sedan tog vi bussen in till stan till B och var där. det var trevligt. sen vart det sova hos K, vi somnade väl 3-4 och sen vaknade jag kl5 (morgonen) och var superpigg. så där låg jag och han och dom andra sov. smög iväg vid halv9 eller nått och tog bussen till bettan. väntade på att mimi och jossan skulle hämta mig, och eftersom bettan jonas och emma sov, och jag hade knappt sovit nått somnade jag när jag lag mig på golvet.hahahaha!

nu ska jag och mitt feta brännsår efter min jävla vurpa idag på innebandymatch gå och lägga oss.
tack och bock, negersnopp


donttrustme

mysispysis i sängen

TRÖTTSÖNDAG


sliiiiiiten tjej
det är jag det,
gick ju somsagt upp kvart över fyra igår morse för att åka till åsätra.kallt som fan va det där ! men ganska roligt i alla fall
sen va det bara hem en sväng tina upp kroppen sen åkte jag till sandra i storvik :)
sen åkte vi på bio , FARSAN !!!!!!!!!!!!! skojjaru om filmen va bra? GRYM
det är ett måste att se den
imorse gick jag upp klockan sju för att åka på tävling i avesta, när jag vart klar för att åka ut till valbo strax efter 8a ringer pappa och säger att pontus är sjuk. blir man nå less då över att man gått upp så tidigt? jaa.......
meeeen hämtade han, åt frukost. sen tog vi en mysmorgon i soffan jag mamma och pontus men jag somnade illakvickt. nyvaken är jag nu, men döööds trött
ska snart kasta mig i soffan igen och inte röra en fena mer för idag

godnatt

ta mig tillbaka

det kanske är dags att ta av sig sovkläderna och klä på sig? att kliva ut ur sängen? att hoppa in i duschen kanske?  vet inte.. har vart kvar sedan jag vaknat. men jag har lagt upp fullt med bilder sedan 9alfa och 9beta var i polen och tyskland.
herregud. vet inte vad jag ska säga riktigt. det var nog det bästa jag gjort, jag vill dit igen, jag vill dit med alla som var där, jag vill göra det en gång till.

dom här två bilderna kanske inte säger er så mycket, men fan vad som säger mig nått! :D love it

i väntan på stormen

jag är lite småtrött jag.
min mamma och pappa är ju i finland, eller någonstans, vet inte vart, och bor på hotell och så.
då ringer  hon 20 över 9 och tror seriöst att jag skulle vara vaken då eller vad är det frågan om? fyfan... jag kommer inte ens ihåg vad jag har sagt till henne. men vet att hon yra om att hon hade köpt en parfyrm som darra, men hon menade visst mascara, till mimi och mig. sen skulle hon kolla på mera, spännande..!

OCH MAMMA!!! TANDLÄKAREN RINGDE NYSS, SNYGGT ATT DU GLÖMDE ATT AVBOKA..
haha och du ska se mitt rum mamma, om du hade vart hemma hade du smällt av

OLALA!!!



kul fredag, mycket......
jobbat som ett djur, klippt siffror till lillebror så att jag skar mig på två fingrar och börja blöda.
NUUUU två plåster , stackars mig

måste fan sova, ska sätta mig i bilen kvart över fem inatt och köra bil? HM, farlig i trafiken då? jaa. då tänker ni vafan ska du göra då? JOOOO, mot åsätra på enduro. ja enduro sugen igentligen getpung men va gör man inte för min älskade lillebror?
han är liksom mitt liv,mitt allt
 
åhh har nog kollat för mycket på lets dance och sett för mycket kärlekstema? FARLIGT

godnattt puss ifrån sandra

klackarna i taket

NU KÖR VI TJEJER!!!
all in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stylad är jag av ingen mindre än min syster, MIMI BODIN SJÖGREN

vi alla gillar att headbanga lite, right!?


huvudet i sanden

mog1 att dom har tatt bort videon från tuben.
den var ju lite små rolig faktiskt, för när hon flög så kom "i believe i can fly" på. haha! menmen...
då var den roliga stunden över. BOOOOOORING.

idag har jag
- gått upp
- skottat
- gått till skolan
- skottat
- tänt brasa.

och herrejävlar vad det var svårt.

nu vet jag inte. hittar på nått. lovar.....

anja pärson's krasch


men natt blir till dag, och allt har ett slut

fan vilken dålig PIMP DUDE jag är.

fanfanfanfanfanfanfanfnafnafna...... DÅLIGT av mig.
igår,fyllde, min alldeles egna, bästa, underbaraste,roligaste DUDE år.
och jag informerade er inte!? DAMN IT.
nu känner jag mig dum.

men han fick ju lätt det bästa och älskvärda sms av mig, moa,mosing, moa sjögren. liXxom!


kan även säga att ki box med sanna idag. var fan det jobbigaste jag gjort.
jag.är.helt.jävla.slut.i.kroppen.eller.mest.i.armarna.
när jag skulle dricka nu darrade mina armar. detta är illa.

och ännu mer illa är ju att jag lär till skolan imorgon. SUCK-JUCK-PUCK!
xoxo gossipmosing!




AJJJJJJJJJJJJJ!


känns som att jag nyligen fick en hård spark i magen av moa?
känner mig lite dum som svikit henne. men har bara inte haft någon fantasi för det här.
va ska jag skriva liksom ? idag har jag , jobbat, ätit sovit.
idag har jag, jobbat igen , ätit sovit,
idag har jag också jobbat ätitt GYMMAT och sovit.

det va till och med så länge sen jag skrev att jag knappt minns hur man gör?
dom har gjort om blogg sidan.
jag har blivit fullt frisk.(känns dock som att jag håller på att bli sjuk igen)
bokat resa till egypten 18 mars.
fått en stempel på mig som lättlurad?
kommit igång med träningen igen (LUGNT)
fått starka planer på att flytta hemifrån, TYP NU, imorn?
fått beroende av morötter
börjat inse att jag inte längre är tolv år och att livet är en utmaning
vart kass på att umgås med folk, har prioriterat att ligga hemma och samla kraft istället
saknat moa och miki ALLDELES för mycket, men ändå inte gjort nå åt det?
jaa, mer kommer jag inte på såhär rätt upp och ner ?

men som ni ser, NI HAR INTE MISSAT NÅGE

men jag lovar dig skruttan att jag ska skärpa mig, för det gjorde lite ont när jag såg dom hårda orden du skrivit!

sååååååååååååååååååååå nuuuuuuuuuuuuuuuuu
jag är tillbaka på bloggen det kan jag skriva under på här och nu
tvåtusen tio noll två nitton , klockan tjugoett tjugo


puss så länge

böghora

känns som......
att bloggen blitt min egna.
känns som.....
att sandra har svikis oss alla, eller hur alla FÄNZ!?
känns som...........
att sandra inte skrivit nått på hela febban, och det STÄMMER!!


naturkunskapsprovet gick bättre än väntat. först svarade jag på 2/11 frågor. sen satt jag och tänkte lite. OCH HJÄRNAN BARA FLÖDADE! det gick bra0v. men vettefan om svaren är rätt, men jag kan ju alltid chansa lite.  men det lutar mer mot ett IG än ett G-.

ikväll blir det Ki box med säänigurlh, och jävlar vad vi ska boxa på den dära jävla saken för nu JÄVLAR!!!!
pluggar som ett jävla as gör jag också nu, känns PISSIGT!


jiiihaaaa

naturkunskapsprov imorgon. och vi fick reda på det idag.
så det kommer stå ett stort men väldigt sött IG på mosings papper. känns...
INTE TOPPEN!!! men ska gå upp väldigt mycket tidigare än vad jag behöver enbart för att plugga.
DUTTI MOSING E!!
 
peace out

alla coola katter upp med tassen


when i was a young boy

tisdag. chill i skolan.
ämp johääni och jag fixade så vi fick sluta tidigare. gött mos. ingen svenska heller. så de var skönt.
efter skolan vart de stan med bäätz. vi skulle leka att jag var döv och vi lärde prata teckenspråk.
kan säga att det GICK ÅT HELVETET!!! damn it..

när vi kom till bäätz och joi så gick vi till affärn. handla.
gick tillbaka. chill on the säääng med en dator på benen och bäätz vid deras dator.
sen ni...
blev de middag. bäätzfuck och jag käkade en varsinn panna från billy's. sen skulle vi gibba. men.. nått gick så jävla snett.
vi blev trött och somnade. och vaknade igen 20 över 9. VA HÄNDE DÄR!? ja det kan man ju undra....

nu är mosing asus kalasus (inte alls bra) pigg. så vad ska jag göra!? gå och dö kanske. nee då skulle ni sakna mig för mycket. jag hittar på nått. TJINGTJONG - PLINGPLONG

we are the world - for haiti


TIK TOK, MAHAHAH


TRION. max moa &mackan. MMM



solen sken igår och man hörde hur det bara smälte på taken då det droppade ner.
men ändå ligger snön kvar till 99% ute. hur less blir man!?
kom nu förfan sommaren 2010.


coola kids dör aldrig

jag är trött som en jude. då jag & k-dub somnade och sedan vaknade jag halv5 av ett sms. TACK FÖR DE! ahha. och vaknade kvart i nio då jag hade glömt att stänga av alarmet. jippie.
 chillar till 1000 i soffan nu, men ska åka alldeles strax.

jag ska förklara min kärlek till hanna tyckte hon.  vad ska jag säga?
finns bara ett ord.
KÄRLEK!!! löööv ju


peeps

mätt och belåten är vad jag är.
tog halv3 bussen hem och direkt när jag kom hem satte jag på mig raggsockor, fet halsduk mössa och vantar + uggs och gick en promenad i SOLEN(!!!)  ner till farmor och farfar för att hämta hallonsylt som jag skulle ha när jag åt pudding. så nu har jag ätit pudding, sitter och svettas lite om fötterna faktiskt eftersom raggsockorna fortfarande sitter på. men det är skönt.

vaknade imorse av att solen lös, kunde man bli på bättre humör eller? näää. ME LIKE! så den gula stora bollen uppe på himlen har vart uppe hela dagen, dock har den gått ner nu. men jag älskar't ändå.
och....
OCCCCCCCCCH.....
........
imorgon äre stockholm!!!! WIEHOO


söta tjejer

cissi mathilda och jag

nu blire korv med bröd


vart hemma idag. chillidillat dagen lång. städat har jag faktiskt gjort. och vid ett magiskt ögonblick så blev jag bäätz prinsessa. hur underbart är inte det?
annars är jag så sjuuuukt sugen på stekt korv med bröd. JUMMIIEE säger jag bara. och på fredag sticker bäätz och jag till stockholm. bye jäävla gääävle



åååå, mamma sa att det fanns korv. så nu jävlar blir det KÖRV!!


cookie jar

VARFÖR!?!? varför kommer det så innihelvete mycket snö nu? varför snöar det igen? som om inte snön i hade räckte eller? snön kommer ju ligga kvar till midsommar känns det som nu.
bara jag tittar ut igenom fönstret blir man ju ledsen. visst, det är nizz med snö  men nu vill jag fan ha sommar.

sola.bada.plaska i vattnet. hoppa bomben på dude'sen i vattnet. grilla.mysa med dude's när solen går ner. åka ut och sola med båten. lägga ner ankaren någonstans på vattnet bara och svajja runt på vattnet.cross. HUR SKÖNT ÄR DE INTE?
väldigt skönt.

till att öka sommarlängtan lite klickade ja hem lite kläder. GIVE MEEEE SUMMER NOW. jummie.
men nu, mitt i vintern är jag sjuk. och jag brukar inte vara sjuk så ofta tycker jag. men nu har jag vart hemma från skolan i två dagar. min hosta är bara jobbig och blääää. chillat igenom mig dessa dagar bara. legat på soffan. glott på tv.


SHEILA

mmmmm.... att få lägga sig i sin egna säng ikväll ska bli skönt, som jag inte har gjort på 2veckor.
ja två hela fucking veckor har jag inte sovit hemma nu. så när jag ska sova ska jag verkligen slänga mig i sängen. min helg har vart nice. fredag tog vi det lugnt hos bäätz bara, fick besök av tompa också. det var trevligt. sen igår så var det 19-årsparty. awesome!

sen imorse när jag vakna sov sanna bäätz och joi som tre stockar. så där låg jag. timme efter timme och bara vänta. sen när dom vakna till så kollade vi på två sorliga filmer. OCH SOM JAG OCH VI TJEJER GRINA. sen när vi satte på den andra sorliga somna sanna och jag.sköööönt.
tack och bock

strike a pose
 
jag var i alla fall duktig på att tejpa ihop linnea och bäätz.

i'm not pop, i'm hiphop

tjubbaluuuuba
sitter hos bettis. hon nördar med sin phone och gibbar nått spel.
kom till bettis vid halv1-1 eller nått. jag somnade då och vaknade halv6-halv7 där någon gång. VA HÄNDE DÄR!?
don't ask me. vet en sak i alla fall, jag var trött.
ikväll blir det chillination här. äta tacos och bara mysipysa.
nej nu ska jag gulla med bettis. TJOBREEEE


vip

nu ska jag berätta en sak här.
om bäätz och moi.

när jag kom hem till bettis så var jag så fruktansvärt bajsenödig. men först hjälpte jag henne med sin nya iphone, SÅ NU KAN VI GIBBA TILLSAMMANS ÄNTLIGEN!! HELL YEAH

men tillbaka till saken.

så jag efter ett tag kände jag bara "näääfan jag måste bajsa" så jag satte mig och bajsa.
då plötsligt bettan började att skriva sms. efter ett tag skerv hon "är det nice?"
ist för att svara ja, knäppte jag ett kort och skrev "det är bajs"
och hon gillade det! eller hur?

hade gärna visat er men näää, sladden är ju hemma. attans eller hur`?

let's get crazy

snön den bara faller ner utanför fönstret. har precis kikat klart på HANNAH MONTANA THE MOIVE! vilken jävla film. haha, åker lätt in på min top5 lista. eftersom jag inte har så många filmer.

hur som haver, emmis och jag drog med bääätz till skolan idag.
bäätz missa en lektion, emma kom lite sent, och jag kom 1timme för tidigt. hah vilket jävla gäng vi är! gjorde ingenting i skolan heller på den enda lektionen vi har på torsdagar. utan först satt niklas och prata lite, sen fick vi kolla på en film. som handlade om TORSKAR. haha asrolig ibland.

på schemat nu står det:
håller på att göra nudlar till mig och min sjuka lillebror.
packa väskan
åka in till bäätz som köpt en IPHONE, äääääntligen kan vi GIBBA tog3th3r. yeah
sen köpa gymkort
och sedan träna.

förövrigt tror jag att vattnet på plattan kokar över just nu. måste RUSA


totta tola

nyss utkommen från duschen. huuur skönt var inte det?
sitter i bettans soffa just nu i stundens hetta. jonas sitter vid datorn, emma och bettan ligger på golvet och försöker få tag i någon som kan skjutsa oss till max för att köpa mat. efter min dumma idé som sa att det skulle vara gott med max/donken.

sova hos bääätz och joi inatt igen. har inte sovit hemma sedan måndag till tisdag FÖRRA veckan. men det är asskönt att inte vara hemma faktiskt. men saknar dom litegranna. men har faktiskt vart hemma några sek och sedan åkt igen.NÄÄ nu ska jag rycka in som super patrullen i ett desperat försök att få tag på någon stackars själ där ute.


give me

grrr ge mig på ett silverfat

VARNING!!!

VARNING för känsliga tittare. men scrolla ner vettja
och ni kan ju gissa vem kille de ee













































min hjärna hänger inte med för fem korvören

hörde jag ffffffebruari?
japp i think soo.

sitter i skolan och engelskan slutade precis. och jag mumsade precis upp min toast som blev min frulle idag. jag är sjuktfuckingmongocpfanskapihelvetes TRÖTT. eftersom joi bäätzfuck och moi somnade vid halv3-3. dock somna jag sist så jag låg där i min ensamhet och kollade på en film.sen slocknade jag.
min hjärna hänger inte med för fem korvören också blir det matte nu, vad blir det då? kan jag gissa på att jag spelar spel då ist? mjooo kan bli såå...


RSS 2.0